Da bo topleje pri srcu, bo pri Ribiču Ediju na voljo kuhano vino

Slabo vreme in veter, ki že nekaj dni krojita naš vsakdanjik, sta poskrbela, da so temperature občutno padle. In takrat, ko temperature padejo, se prileže kakšen topel napitek. Ribič Edi, ki ob petkih in sobotah na domžalskem tržnem prostoru skrbi, da diši po morskih dobrotah, je vse skupaj s svojimi gosti danes to tudi občutil, saj temperature v Domžalah res niso bile nič kaj prijetne. Da bo na tržnem prostoru jutri v soboto bolj prijetno, bo poskrbel, da bo na voljo tudi kuhano vino.

Sobota je dan za obisk domžalske tržnice, kjer je vedno na voljo pestra in raznolika ponudba zelenjave, sadja, mesnin in drugih domačih dobrot. Tam bo seveda tudi Ribič Edi, ki ima v svoji stalni ponudbi vedno raznolike in pestre morske jedi; sardelice, girice, bakalo, kalamare hobotnico, ribja solato, ribji brodet … Jutri pa bo imel na voljo tudi kuhano vino, s katerim si boste lahko ogreli telo, srce in dušo.

Občina Lukovica na prireditvi Dobrodošli v Domžalah

Jutri je še en dober razlog za obisk domžalske tržnice. Po dolgem odmoru zaradi korone, bo na večnamenski ploščadi potekala prireditev Dobrodošli v Domžalah, na kateri se bo s svojo kulinariko, običaji, ponudbo, kulturnim programom in še marsičem zanimivim predstavila Občina Lukovica. Na prireditvi bodo sodelovali ponudniki in kulturna društva iz občine Lukovica.

Miha Ulčar; Foto: Arhiv domžalca

 

Tagi