Cop.copine prihaja v Slovenijo!

V priznanem modnem butiku La Vision v Domžalah so prejšnji teden ekskluzivno predstavili vrhunsko trendovsko francosko blagovno znamko Cop.copine. Gre za odrezavo urbano modo za dinamične ženske z vizijo in osebnim stilom. Cop.copine se pohvali z vrhunskimi materiali (95% njihove manufakture je narejeno v Evropi), dodelanimi detajli in sofisticiranim izgledom.

Ni naključje, da je Cop.copine izbral La Vision, saj gre butik z vizijo in celostnim pristopom k obravnavi ženske.

Na praznovanju (letos obeležujejo tudi srečnih 19 let) smo uživali v pariških zgodbah in vizijah lastnice Vesne Hostnik, pogostili so nas s slastnimi makroni in božanskim penečim vinom. Čarobnost dogodka pa je glasbeno popestrila tudi Eva Černe. Obiskalo jih je tudi nekaj znanih obrazov Lidija Mataja (fotografinja), Katarina Habe (Katrinas), Jana Koteska (modna oblikovalka in manekenka).

La Vision ima resnično dobro vizijo. Navdušeni smo nad novo blagovno znamko, njihovo novo kolekcijo, pričarali so prijetno in toplo vzdušje in kot sami zase pravijo … dobre stvari pridejo tistim, ki nanje čakajo, najboljše pa tistim, ki si jih drznejo izbrati.

In v La Visionu izbirajo najboljše.

Avtor: Mira Kotlica; Foto: La Vision, Cop.copine
Komentarji uporabnikov