Cenovno ugodno parkiranje na dunajskem letališču

Se odpravljate na potovanje iz dunajskega letališča? Znano je, da so letališka parkirišča precej draga, zato je rešitev za cenovno ugodno parkiranje na dunajskem letališču še kako dobrodošla. V neposredni bližini najdete manjše, družinsko parkirišče, ki vam nudi vse, kar imajo veliki, le za polovico manj denarja. Spoznajte Panda Parken.

Znano je, da so letališka parkirišča draga

Ni skrivnost, da vas lahko parkiranje na letališkem parkirišču stane celo premoženje. Kombinacija visokih stroškov, omejenega prostora in povpraševanja potrošnikov po udobju vodi do visokih cen. letališča pa to priročnost izkoriščajo, da lahko zaračunajo višje cene. Potniki pogosto cenijo bližino parkirišča do terminala, kar jim omogoča hitrejši dostop do svojih letov, velikokrat pa druge možnosti sploh ni, vsaj ne v neposredni bližini letališča. Razlika je v okolici dunajskega letališča, kjer je le 3 minute stran zasebno parkirišče, ki nudi skoraj polovico nižje cene kot parkiranje na dunajskem letališču.

Prihranite s premišljenim parkiranjem

Panda Parken je družinsko podjetje oz. parkirišče, ki ga vodita prijaznost in ustrežljivost. Nahaja se v bližini mednarodnega letališča na Dunaju, od koder vam 24/7 nudijo brezplačen prevoz do terminala z luksuznimi vozili. Ker gre za skoraj polovično razliko v ceni v primerjavi s letališkim parkingom, lahko rečemo, da gre za najcenejše parkiranje na dunajskem letališču. Če ste na parkirišče prispeli prehitro, vam nudijo tudi prostor za sprostitev, kjer lahko v miru popijete kavo, preverite e-pošto ali pobrskate po internetu. Dodatni plus je tudi, da so otrokom prijazno podjetje, kjer so malčki vedno dobrodošli.

Kako poteka parkiranje na Panda Parken?

Parkiranje poteka s pomočjo rezervacije preko spletne strani Panda Parking. Na spletni strani preko obrazca izberete datum in uro prihoda in odhoda ter izberete najbolj ugodno ceno. Potrditev rezervacije prejmete preko e-pošte in SMS sporočila. Plačilo parkirnine se plača za celotno obdobje ob odhodu, v kolikor pa vam načrti padejo v vodo, pa je odpoved rezervacije brezplačna, parkiranje pa lahko kadarkoli tudi podaljšate ali skrajšate. V ceno parkinga je vključen tudi prevoz do letališča in nazaj. Ob vrnitvi domov boste na podlagi vaše rezervacije pravočasno prejeli SMS s povezavo, preko katere lahko naročite prevoz od letališča do svojega vozila, tako da ne izgubljate časa.

Zakaj je to najcenejše parkiranje na dunajskem letališču?

Dnevno parkiranje pri Panda Parken se začne od 5,86 evra na dan, cene pa se razlikujejo glede na termin in uro. V ceno parkinga je vključen tudi brezplačni prevoz do letališča, ki traja slabe 3 minute, brez čakalne dobe. Poleg brezplačnega prevoza je v ceno všteta še brezplačna uporaba loungea ter varovanje s kamerami, ograjo in osebjem. Nudijo tudi možnost parkiranja v garaži, da vaše vozilo zaščitite pred vremenskimi pogoji, polnjenje električnega avtomobila in parkiranje tudi večjih vozil oz. kombijev. Prijazno osebje vam je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu. Tudi, če na parkirišče prispete sredi noči, je tam nekdo, ki vas bo zapeljal do letališča.

Panda Parken odlična rešitev za vse, ki iščete cenovno ugodno in zanesljivo parkirišče v bližini dunajskega letališča. Z možnostjo rezervacije preko spleta, brezplačnim prevozom do terminala in različnimi dodatnimi storitvami, ponujajo privlačno alternativo dragim letališkim parkiriščem.

Naročnik oglasa: Flughafen Parken Gmbh

Tagi