Če te v praznem želodčku tišči, za to okrepčevalnica Fast food Dželo v trenutku poskrbi

V današnjem hitrem tempu življenja, velikokrat pozabimo na naš želodček, kar seveda ni prav, saj ga je potrebno zadovoljiti takrat, ko opozori na to. Med raznimi opravki, seveda se nam vedno mudi, se je včasih težko odločiti, da bi obiskali kakšno gostilno, že zaradi časovne stiske. Najhitreje boste uredili v okrepčevalnici Fast Food Dželo, ki s svojo kvalitetno ponudbo veljajo za eno najboljših, če ne celo najboljšo restavracijo s hitro prehrano v Sloveniji, nahajajo pa se na Kamniški cesti 9 v Preserjah pri Radomljah in imajo svoja vrata odprta vse dni v tednu.

Fast food Dželo je okrepčevalnica z veliko izbiro hrane in pijače, nahaja pa se ob glavni cesti pri železniški postaji v Preserjah pri Radomljah, se pravi na križpotju proti Domžalam, Kamniku, Mengšu in Radomljami. Odprto imajo vse dni v tednu, ob petkih in sobotah pa imajo podaljšani delovni čas do 1. ure zjutraj, kar je več kot odlična novica za vse tiste, ki se odpravijo žurat, proti domu pa jih zagrabi lakota in zato je Fast food Dželo več kot primerna rešitev za potolažitev želodčka.

Vse dni v tednu imajo na voljo veliko izbiro hrane in pijače. V njihovi ponudbi najdete Döner kebab, čevapčiče, pleskavice, jufke, plošče za več oseb, hot doge, ameriške hot doge, hamburger, cheeseburger, chickenburger, sirov, mesni in pizza burek in še veliko ostalih stvari. Na voljo pa imajo tudi vegi ponudbo, za vse tiste, ki ne uživajo mesa. Skratka, ponudba za vse okuse in želje!

Dostava na dom
Velikokrat se zgodi, da se nahajate doma in ste postali lačni. Rešitev je vsekakor tudi Fast food Dželo, saj svojo ponudbo dostavljajo tudi na dom. Naročila lahko oddate na telefonski številki 040 133 193. Vaše lačne želje bodo z veseljem izpolnili in vam željeno hrano dostavili na dom.

Spremljate jih lahko tudi na njihovi spletni strani in družabnih omrežjih
Ponudbo, novosti, posebne akcije, praznične ponudbe in seveda nagradne igre, ki jih organizirajo v njihovi okrepčevalnici, lahko spremljate spletni strani www.dzelo.si ali Facebook strani. Obenem na spletu skrbijo, da vam z njimi ni nikdar dolgčas in kar je najbolj pomembno, da z njimi nikdar niste lačni.

Fast food Dželo lahko obiščete ali pa jih pokličete za dostavo (040 133 193):

  • PON – ČET: 8.00 – 23.00
  • PET – SOB: 8.00 – 01.00
  • NEDELJA: 10.00 – 22.00
  • PRAZNIKI: 10.00 – 22.00

Pa dober tek!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Fast food Dželo
Tagi