Če imate podjetje in nimate spletne strani, izgubljate. Poglejte, zakaj.

Časi, ko spletna stran podjetja ni bila nuja, so mimo! Podjetja, ki nimajo spletne strani, lahko v očeh potencialnih strank izpadejo neprofesionalno in neresno. 

Danes je spletna stran osebna izkaznica podjetja. Je prostor, kjer lahko vaše podjetje predstavi svojo zgodbo in vizijo. Je tudi center poslovanja, kjer lahko predstavite vaše storitve ali izdelke na jasen način ter potencialnim strankam prikažete pravo vrednost. Ali vaše podjetje še vedno nima svoje spletne strani? To je lahko za vaš posel pogubno. V nadaljevanju preberite, zakaj podjetja, ki nimajo spletne strani, izgubljajo.

Spletna stran je učinkovito prodajno orodje, ki potencialnim strankam nudi odgovore na vprašanja in vpliva na njihovo odločitev.

Vaše stranke so na spletu, kaj pa vi?

“Naše stranke zagotovo ne brskajo po spletu, zato spletne strani ne potrebujemo.” Tudi vi razmišljate tako? Kaj pa, če vam povemo, da se kar 81 % ljudi odloča za nakup na spletu? 

Spletnega raziskovanja pred samo odločitvijo za nakup se loteva čedalje več ljudi, saj je hitro in preprosto. Prednost je predvsem ta, da lahko v kratkem času primerjajo različna podjetja, izdelke ali storitve in njihove cene, brez da bi se premaknili iz stanovanja. 

Spletne strani podjetij v današnjem času zagotovo niso same sebi namen, saj so vaše potencialne stranke na spletu. Pri tem je ključno, da trendom sledite tudi podjetja, saj vaše spletne strani za potencialne stranke pomenijo prvi stik z izdelkom ali storitvijo ter s samim podjetjem. Če se vam pred časom spletna stran torej še ni zdela kot obvezen pripomoček za prodajo, je sedaj zagotovo obvezen del vsakega resnega podjetja

Ali je izdelava spletne strani draga?

Dobro zasnovana spletna stran poleg vloge osebne izkaznice opravlja dodatno vlogo promotorja oziroma prodajalca, hkrati pa potencialni stranki približa vizijo podjetja in hitro odgovori na morebitna vprašanja ter tako vzbuja zaupanje. Spletna stran tudi poveča vašo kredibilnost, vpliva na vašo prepoznavnost, služi pa tudi kot orodje za informiranje strank in nenazadnje pridobivanje novih strank.

Če ste do sedaj bili mnenja, da vaše podjetje ne more imeti spletne strani, ker je njena izdelava komplicirana, draga in zamudna, naj vam povemo, da ni tako. Izdelava spletne strani je v današnjem času preprostahitra in tudi cenovno dostopna.

Podjetja, ki nimajo svoje spletne strani, lahko izgubljajo potencialne stranke. Ustvarite priložnost, da vas potencialne stranke spoznajo in poskrbite za izdelavo vaše spletne strani.

Agencija Pakt poskrbi za vašo spletno stran

Izdelava spletne strani še nikoli ni bila preprostejša kot danes in še nikdar ni bilo tako pomembno, da ste prisotni na spletu. Tudi, če se na tehnologijo ne spoznate, za samo izdelavo nimate časa ali menite, da imate tudi brez nje dovolj posla, vam lahko lastna spletna stran prinese mnogo koristi. Spletno stran vam izdelajo vagenciji Pakt, kjer vam bodo svetovali in pripravili sodobno in ugodno spletno stran, ki bo prinašala rezultate. V agenciji Pakt so specializirani za celostni marketing, ki v marketingu dolgoročno prinaša najboljše rezultate. Kontaktirajte jih in poskrbite za profesionalno predstavitev svojega posla na spletu.

Avtorica: Maja Šter

Tagi