Butična trgovinica Kosmatinčki na novem naslovu

Kosmatinčki imajo fantastično in izjemno veselo novico. Svojo butično trgovinico so preselili na nov naslov; ampak ne skrbi še vedno ostajajo v Domžalah. Butično trgovino za pse in mačke Kosmatinčki odslej najdeš na naslovu SAVSKA CESTA 47A, 1230 DOMŽALE. Njihov nov prostor je veliko večji in bolj prostoren, najbolj pomembno pa je, da je pred njihovo trgovino sedaj kar 8 parkirnih mest!

Odpiralni čas trgovine Kosmatinčki
Naslov: Savska cesta 47a, 1230 Domžale

ODPIRALNI ČAS:
Ponedeljek – petek: 9:00 – 19:00
Sobota: 9:00 – 13:00
Nedelja in prazniki: zaprto

Kosmatinčki – tisti, ki jih še ne poznate

Kosmatinčki so družinsko podjetje s kakovostno in naravno hrano nemškega proizvajalca Naturavetal. V njihovem asortimanu je več kot 200 različnih naravnih izdelkov. Njihov najbolj poznan izdelek je zagotovo naravna hladno stiskana hrana Naturavetal, ki je izjemno primerna tudi za občutljive in alergične kosmatince. Ponudbo hladno stiskane hrane dopolnjuje mokra hrana v pločevinkah in mesnih klobasah kar v 15. različnih okusih. Za svoje kosmatince boste pri njih našli tudi ogromno na zraku sušenih priboljškov, vsi ki hranite psa po BARF metodi pa boste našli številne BARF prehranske dodatke. V njihovi ponudi pa so tudi številni izdelki za nego kosmatinca. Naturavetal ponudbo pa so v trgovini dopolnili s kakovostnimi igračami in kakovostno pasjo opremo.

Kosmatinčki – njihovi začetki

Kosmatinčki že od leta 2011 delujejo kot spletna trgovina www.kosmatincki.si kjer lahko najdete vse Naturavetal izdelke. Že od leta 2011 so zastopniki za Naturavetal blagovno znamko, kar pomeni, da vse izdelke zelo dobro poznajo, prav tako se stalno izobražujejo na področju pasje prehrane. Leta 2020 so se odločili za odprtje fizične butične trgovine na Rojski cesti v Domžalah, saj so številne njihove stranke želele svoje naročilo osebno prevzeti. Na tak način se je rodila ideja butične trgovine in prevzemnega mesta. Njihova trgovinica je počasi rastla in počasi postajala premajhna, zato so z dnem 27.6.2022 odprli vrata svoje trgovinice na večji in bolj prostorni lokaciji: Savska cesta 47a, Domžale.

Otvoritveni teden

Obišči jih v času otvoritvenega tedna, ki traja do 2.7.2022. V tem času so pripravili številne degustacije za vse mahajoče repke, prav tako pa vsakega obiskovalca čaka prav posebno presenečenje.

ALTERNATURA d.o.o.

Tagi