Božično fotografiranje v foto studiu – Domžale

Shranite spomine na praznični čas v krogu družine. Naj vas v svoj objektiv ujame profesionalni fotograf Andraž Gregorič.

Božično fotografiranje poteka v foto studiu pred prazničnim ozadjem, ki je vsako leto drugačno. Scena je primerna tako za najmlajše, kot tudi za veččlansko družino. Družinsko fotografiranje poteka v sproščenem vzdušju s preprostimi navodili za postavitev. Ustvarijo se božične fotografije otrok in celotne družine. Da bodo otroci lažje premagali zadrego pred fotoaparatom, lahko pridejo v družbi najljubše igrače.

Za izposojo so za božično fotografiranje v studiu na voljo oblačila za deklice in dečke. Na splošno pa so priporočljiva oblačila v svetlih ali v božičnih rdeče zelenih barvah. Zanimivi so tudi puloverji ali pižame v božičnem stilu. Da boste brezhibno urejene, je kot dodatna storitev na voljo ličenje, za kar lahko poskrbi profesionalna vizažistka Urška Grošelj.

Božično fotografiranje.

Po naročilu se lahko izdela visoko kakovostne fotografije v tiskani obliki različnih velikosti in fotoplatno. Za vse tiste, ki želijo svoje najbližje obdariti, pa je na voljo Darilni bon za božično fotografiranje, ki je hkrati doživetje in čudovit dolgotrajen spomin. Celotno ponudbo bonov si lahko ogledate na strani Darilni boni za fotografiranje.

Praznično fotografiranje v foto studiu.

Praznično fotografiranje poteka v foto studiu v Domžalah. Prične se že v mesecu novembru, v terminih po dogovoru – obvezna je rezervacija. Pravočasno si zagotovite željen termin preko naslova info@andrazgregoric.com ali pokličite 031 504 434. Več informacij o fotografiranju najdete na strani Božično fotografiranje.

Vabljeni!

Tagi