Barcaffè pomaga gostincem za lepši dan

Gostinci so se tekom epidemije morali močno prilagoditi novim razmeram. Soočeni so bili z mnogimi izzivi od nakupa obvezne opreme za preprečevanje širjenja virusa, nepredvidenimi logističnimi in distribucijskimi zapleti, omejeno strežbo do pogostega ožanja kadra.

A vedno, ko se človeštvu ni godilo najbolje, je solidarnost in inovativnost izboljšala svet. Stopiti skupaj je še kako pomembno in tega prepričanja so tudi pri znamki Barcaffè espresso. Zato so vzpostavili spletno mesto za deljenje dobrih idej, ki bi pomagale gostincem v novi realnosti.

In kdo lahko pomaga? Prav vsak!

Svojo idejo, kako lahko gostinci kljub novi realnosti z nekaj truda, novimi idejami in manjšimi korekcijami prodajnega mesta še vedno zaslužijo svoj kruh, lahko prispeva vsak ter jim tako tudi priskoči na pomoč. Dobrodošlo je široko razmišljanje, saj si resnično želijo, da bi spletno mesto www.barcaffe.com postalo stičišče širjenja pozitive in dobrih idej. Lepo je videti, ko ljudi želijo pomagati in predvsem to, da si damo vedeti, da nam ni vseeno.

Najboljšo idejo bo Barcaffè espresso nagradil s 5 tisoč evrov nagrade

Vodja blagovne znamke Barcaffè espresso v Sloveniji Branka Pogačnik pravi, da želijo spodbuditi predvsem solidarnost, širjenje obzorij, dobre poslovne rešitve in konstruktivne ideje. Saj lahko prav vsaka ideja rodi novo, ki bo nekomu polepšala dan.

Prvih 50 objavljenih idej na spletnem mestu www.barcaffe.com bo prejelo paket kave v vrednosti 40 evrov, najboljša ideja pa 5 tisoč evrov – vsota, ki jo bodo namenili izvedbi učinkovite poslovne rešitve.

Iskanje dobre ideje

Barcaffè zagotavlja, da nobena ideja ni napačna. Naj bo za sodelujoče vodilo, več glav več ve. Pomembno je vedeti, da vsak posameznik svoj navdih najde nekje drugje. Lahko je to na sprehodu v naravi med drevesi, med dobrimi praksami iz tujine, brskanjem po spletu ali opazovanjem sosedov. Res je, da lahko cel dan močno razmišljaš pa se ne utrne niti ena ideja Predvsem pa je postopek tak, da najprej dobro poznamo problem. Ko preučimo problematiko, zbiramo podatke, se pogovarjamo z ljudmi, ki so deležni tega problema, torej v našem primeru z gostinci in obiskovalci gostinskih obratov, inšpektorji, dobavitelji in še s kom. Učinkoviti ideji smo tako že bližje. Ob premlevanju in iskanju navdiha si privoščite skodelico dobre kave – Barcaffè espresso, za lepši dan. Ne pozabite pa najpomembnejši korak: idejo zapišite, da vam ne uide!

Pri Barcaffèju verjamejo, da bodo ljudje stopili skupaj. Zato pričakujejo poln nabiralnik dobrih rešitev – od poslovnih idej do predlogov gostinske opreme, ki v času nove realnosti lajša delo gostincev. Ko bodo misli na papirju, jih pošljite na naslov, ki ga najdete na spletnem mestu www.barcaffe.com.

Naročnik oglasa: Barcaffè

 

Tagi