Spletna joga z Domžalcem & Majo!

Z Domžalcem sva se ponovno odločila, da vam popestriva dan z jogo. Tokrat ne v naravi, ampak kar preko aplikacije Skype. Povezali se bomo v ponedeljek, 21. decembra 2020, ob 19. uri. Vadba joge bo trajala 60 minut. Vabiva vas, da skupaj odrolamo podloge in se prepustimo magičnosti joge.

Najprej bomo sklenili dlani pred svoje srce, zaprli oči in pozornost preusmerili vase. Umaknili se bomo vsemu zunanjemu hrupu, prisluhnili intuiciji in vsemu, kar utripa znotraj nas. Vzeli si bomo čas za globok in lahkoten dih ter začutili svoje telo. Nato bo prišel čas za namero. V jogijski filozofiji jo poznamo pod imenom sankalpa. Vsak se bo zase odločil, čemu bo namenil svojo vadbo joge.

Namera je odločitev v smeri naših srčnih želja in notranje vizije življenja z zavedanjem, da imamo v sebi vsa orodja za njihovo uresničitev. Ustvarimo jo z iskrenostjo in odločnostjo ter skladno z njo tudi aktivno delujemo. V namerah ni omejitev, čeprav se nam kdaj zazdi vse skupaj smešno, ker jih naš um pozna veliko. Radi mu verjamemo, da nismo dovolj dobri in sposobni, da bi lahko sledili svojim željam. Redna vadba joge pa nam pomaga povečati zaupanje vase in v lastno notranjo moč ter zmanjšati kritični monolog uma, ki ne vidi takšne razsežnosti, kot jo vidi srce. Z vztrajnostjo in delovanjem smo vsakokrat korak bližje k uresničitvi svoje namere.

V vadbi joge nam je dovoljeno verjeti, da je življenje lahko drugačno in bolj podobno naši notranji viziji. In kakšna je tvoja vizija? Kaj je tisto, zaradi česar ti oči zažarijo? V ponedeljek se poveži z nama in oblikuj namero v smeri le-te.

Z Domžalcem sprejemava prijave na email: maja.maselj@gmail.com Po prijavi boste prejeli vse potrebne informacije za vadbo.

Vadba joge je na lastno odgovornost. Vedno upoštevajte omejitve svojega telesa in prisluhnite svojemu občutku. Potrebujete le brezplačno aplikacijo Skype, podlogo za jogo in rezerviran čas zase. Zaključimo leto z močno namero in svežo energijo!

Urnik redne spletne joge in več o meni najdete tukaj. Z mano se lahko povežete tudi na Facebooku.

Avtor: Maja Maselj; Foto: Maja Maselj

 

Tagi