Za nekatere je SPB-1 javno odlagališče odpadkov. Identiteto enega že odkrili!

Zadnjič smo na našem portalu objavili, da nekateri v Domžale ne pripeljejo samo sebe, temveč tudi svoje smeti in sicer na ekološki otok pri železniški postaji. Omenili smo tudi, da se podobna zgodba dogaja tudi v kleti stanovanjsko-poslovnega objekta SPB-1, kar smo slišali od nekaterih tamkajšnjih stanovalcev. Identiteto enega, ki je to počel, so že odkrili, zato je moral svoje smeti odpeljati od tam.

Kot nam je zaupal eden izmed stanovalcev SPB-1, je dne 10. marca 2015, neznana oseba, ki ni stanovalec SPB-1, na eno izmed urejenih zbirnih mest za komunalne odpadke pripeljala in odvrgla smeti. Na podlagi prijave je upravnik o tem obvestil policijo in občinsko redarstvo. Med pregledom odvrženih smeti je bila ugotovljena identiteta odlagalca, ki je bil nato pozvan, da odvržene smeti odstrani. Ta je to prihodnji dan tudi storil.

Naš vir nam je še zaupal, da bodo lastniki etažnih stanovanj, skupaj z varnostno službo in upravnikom vse podobne zaznane kršitve z odlaganjem odpadkov tudi v bodoče prijavljali ustreznim organom in o tem informirali javnost.

Na fotografijah, ki so bile posnete na dan, ko je moral neznanec odpeljati svoje smeti, lahko vidite, da gre za kar veliko količino smeti …

Avtor: Miha Ulčar
Tagi