Na Rovah z osebnim vozilom trčil v drevo, nato pa ga je pustil v objemu gozda

Kaj se je zgodilo na Cesti v Dolenje, na Rovah, ve samo šofer Hyundai Lantre. Lahko, da je ob cesti zagledal velikega jurčka, nato pa izgubil oblast nad vozilom in z njim pristal v bližnjem drevesu. Voznika je nato skupaj z registrskimi tablicami vzel dan oziroma ga je vzela noč, karamboliran avto pa sedaj sameva v objemu gozda.

Občan, ki se je včeraj podal na gobarjenje v Dolenje in okolico, nam je posredoval fotografije zapuščenega in karamboliranega vozila. Na fotografiji se vidi, da se je moral trk pripetiti na tistem mestu, saj jo je skupilo tudi drevo, ki ga je trk vozila olupil. Avto je voznik pustil tam, še prej pa je odstranil registrske tablice, nato pa je izginil neznano kam.

Zapuščeno vozilo so si ogledali tudi iz domžalskega občinskega inšpektorata, ki so na vozilu pustili obvestilo oziroma odredbo, da je omenjeno vozilo puščeno na javni površini kot zapuščeno vozilo – komunalni odpadek, zato odrejajo, da se vozilo odstrani in sicer v roku treh dneh od izdaje odločbe. V kolikor vozilo ne bo odstranjeno v roku treh dni, mora vozilo odstraniti pristojni izvajalec na stroške lastnika.

Po informacijah, ki smo jih dobili od nekaterih krajanov Rov, naj bi se karambolirano vozilo tam nahajalo že od sredine prejšnjega tedna. 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: občan
Tagi