Obvestilo Občine Domžale o odpovedi dogodkov

Spoštovani občani in občanke!

Zaradi preventivnih ukrepov in določil, ki smo jih prejeli s strani ministrstva ob pojavu koronavirusa do preklica odpovedujemo vse dogodke v mesecu marcu in aprilu 2020.

Zaprte bodo tudi varstveno izobraževalne in druge ustanove. Glavni namen je umirjanje javnega življenja. Prilagamo razpored dogodkov, ki jih odpovedujemo oziroma prestavljamo in ukrepe javnih zavodov.

O vseh spremembah vas bomo obveščali.

Hvala za razumevanje!

Marec:

14.3. Voden ogled po Pravljičnem Šumberku ODPOVEDANO
16.3. Starejši za starejše ODPOVEDANO
17.3. 
Novinarska ZD Domžale ODPOVEDANO
19.3. 
12. seja OS ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
26.3. 
Tematski večer v knjižnici ODPOVEDANO

April:

1.4. Odprtje razstave fotografij s koledarja 2020, Knjižnica Domžale (30. 3. – 18. 4.) ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
3.- 5.4. 
Očistimo Domžale ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
4.4. 
1. Kuhna na plac (odprtje 5. sezone) ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
4.4 Uporaba prometnega poligona ODPOVEDANO
14.4. 
Slavnostna seja ob občinskem prazniku ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
16.4. 
Igraj se z nami, od 16. do 19. ure. (ZPMD), rezervni termin 7.5.) ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
16.4. 
13. seja OS ODPOVEDANO & ZAČASNO PRESTAVLJENO
18.4. 
Otroški folklorni festival, Groblje ODPOVEDANO
22.4. 
Spoznajmo se, praznujmo skupaj ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO
24.4. 
Odprtje čebelnjaka ČD Domžale ODPOVEDANO & PRESTAVLJENO

Ukrepi javnih zavodov:

  • Občina Domžale: Zaradi vaše varnosti je vstop v poslovne prostore Občine Domžale do nadaljnjega zaprt. Prosimo vas, da z zaposlenimi kontaktirate preko telefona ali e-pošte. Dosegljivi smo na telefon 01 722 01 00. Do preklica odpovedujemo oziroma prestavljamo vse prireditve in dogodke.
  • Upravna enota Domžale: Za obisk upravne enote se mora stranka predhodno naročiti po telefonu oziroma elektronsko preko elektronskih sporočil na e-naslov upravne enote, ali preko navadne pošte. Stranke se sprejema samo za najnujnejše primere. Vloge strank, razen v nujnih primerih, do preklica upravna enota sprejema zgolj v elektronski obliki ali po navadni pošti. Sklepanje zakonskih ali partnerskih zvez se do preklica ne izvaja. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefonsko številko: 01/7210-865.
  • Zdravstveni dom Domžale: Vhod v Zdravstveni dom je omejen le na glavni vhod na severni strani, kjer medicinska sestra po opravljeni triaži presodi ali lahko pacient vstopi.
  • Knjižnica Domžale: V knjižnici do nadaljnjega zaradi izrednih ukrepov do preklica odpovedujejo vse dogodke.
  • Prodnik: Do nadaljnjega uradne ure na sedežu podjetja odpadejo.
  • Kulturni dom Franca Bernika: Zaradi izrednih ukrepov do preklica odpovedujejo vse predstave, koncerte in filmske projekcije, razstave v Galeriji Domžale, Menačenkovi domačiji in Slamnikarskem muzeju.
  • Vzgojno izobraževalni zavodi (vrtci, osnovne in srednje šole): S ponedeljkom, 16. marcem 2020 se na zahtevo ministrstva do preklica zapirajo vsi vzgojno izobraževalni zavodi.
  • Center za socialno delo: Zaradi zaščite vseh uporabnikov je vstop v center dovoljen samo izredno nujnim primerom. Kontaktirate jih lahko preko telefona ali preko e-pošte. Kontakti so objavljeni na spletni strani https://www.scsd.si/centri-za-socialno-delo. Vloge lahko oddate v poštni nabiralnik.
  • Zavod za šport in rekreacijo Domžale: Zapira objekte v svojem upravljanju. Več informacij na spletni strani zavoda.
  • Center za mlade Domžale: S petkom, 13. 3. 2020 začasno prekinja z vsemi aktivnostmi, ki so namenjene širši javnosti, začasno je zaprl prostor za druženje mladih Plac za mlade in odpovedal vse najeme prostorov s katerimi upravlja. O ponovnem začetku izvajanja aktivnosti vas bodo pravočasno obvestili.

Občina Domžale, Urad župana

 

Komentarji uporabnikov
Tagi