Zmagovalna smrečica nagradne igre Domžalca

Zaključilo se je glasovanje v nagradni igri, kjer smo iskali najlepšo božično-novoletno smrečico. V nagradni igri je sodelovalo osem fotografij vaših lepih smrečic. In izbrali ste zmagovalno smrečico, katere lastnika sta Ingrid Košenina in Gregor Jesenovec.

Čestitamo zmagovalcema najlepše smrečice ter tudi vsem, ki ste sodelovali v nagradni igri in ste bralcem Domžalca pokazali svoje lepe smrečice. Kot smo omenili, bodo nagrade prejeli lastniki petih najbolj ocenjenih smrečic ter še en posameznik/ica, ki so sodelovali pri glasovanju (všečkanju).

Nagrade prejmejo:

1. nagrada: Tabure Free-dom Taby iz podjetja Free-dom: Ingrid Košenina, Gregor Jesenovec
2. nagrada: Kosilo za dve osebi v gostilni Repanšek Homec: družina Ravnikar
3. nagrada: Knjiga Domžale med nebom in zemljo, avtorja Primoža Hienga: družina Vrankar
4. nagrada: Dekorativni vzglavnik Free-dom iz podjetja Free-dom: Sabina Romšak
5. nagrada: Dekorativni vzglavnik Free-dom iz podjetja Free-dom: Binca Lomšak

(Za uvrstitev na peto mesto, sta dve smrečici dobili enako število glasov. Žirija se je zato odločila, da bo peto mesto podelila tisti, ki je imela največ komentarjev ob sličici).

Ostalim trem sodelujočim, pa bomo podelili majice Športnega društva Homec.

Izmed tistih, ki so glasovali, pa smo izžrebali srečno dobitnico dekorativnega vzglavnika Free-dom, ki je postala Manca Golob.

Zmagovalcem nagradne igre čestitamo, vsem ki ste sodelovali v nagradni igri ter vsem, ki ste glasovali pa se lepo zahvaljujemo za sodelovanje. Nagrade bomo posredovali po pošti.

TUKAJ pa si lahko pogledate rezultate glasovanja.

Avtor: Miha Ulčar
Tagi