Zdravo, uravnoteženo, lokalno in sezonsko – SHOW FOOD dostava

Vsak teden kaj novega in vsak teden okusno, lokalno, najraje sezonsko in skuhano z užitkom. V svojih receptih ne uporabljajo moke za gostilo, ojačevalcev okusov in umetnih arom. Trudijo se kuhati kar se da sveže, sezonsko in iz produktov lokalnih pridelovalcev. Povezani so z Mesnico Pr’ Kmetič, Posestvom Pr’ Maršet, Vegeatom, Sirarstvom Pirnat, Kmetijo Piškur, Maister Brewery in Vinarstvom Jug.

Na meniju od ponedeljka do petka lahko izbirate med štirimi malicami, ki so jih poimenovali kar ŽLICA, VILCA, VEGI VILCA in VILCA + NOŽ. Malice nudijo dokler jih ne razprodajo, oz. do 14. ure. Poleg teh je vsak dan na meniju še SHOW ROLA malica, kjer dobite dve roli, hišno salso in veliko mešano solato. Vsak dan je na meniju vsaj ena vegetarijanska izbira, sicer pa marsikaj zanimivega najdete tudi v njihovi stalni ponudbi – poleg okusnih mesnih tudi veganske jedi.

Premium malica, Sezonska ponudba, Mesečna akcija in stalni meni so na voljo vse dni v tednu. Meni si lahko pogledate na E-hrani, njihovi FB strani ali spletni strani.

V soboto in nedeljo dostavljajo med 12. in 20.00 uro. Tako si lahko razbremenite dan in namesto, da ga preživite v kuhinji, naročite pri SHOW FOOD, dragocen čas pa raje preživite s svojimi bližnjimi. Dostavljajo po celotnih Domžalah, v Trzin, Mengeš, Kamnik, Komendo in Črnuče.

Zato gurmani, le pogumno naročit, saj vam ne bo žal.

Naročnik oglasa: SHOW FOOD d.o.o.

Tagi