Začetek prodaje letnih kart za KK Helios

Košarkarski klub Helios Domžale v teh dneh začenja z akcijo prodaje letnih kart za prihajajočo košarkarsko sezono 2014/2015. Tokratna prodaja letnih kart ima ambiciozen načrt – 500 prodanih kart bo omogočilo nov zagon kluba in dokazalo, da so Domžale zares košarkarsko mesto. Na ta način bomo lahko postavili ključne temelje, na katerih se bo klub utrjeval in rastel v naslednjih letih.

Dragi navijači in ljubitelji košarke, nova sezona je pred vrati. Letošnja prodaja letnih kart močno apelira na ljubitelje in podpornike košarke, da svojo podporo izkažejo z nakupom sezonske vstopnice. Slogan akcije BREZ VAS – NI NAS pomeni, da smo le z vami lahko uspešni, močni in da le skupaj z vami lahko ohranimo klub ter pridemo do čim višjega mesta v slovenski ligi. Zavedamo se, da potrebujemo prav VAS, hkrati pa vemo, da Domžale potrebujejo košarko še naprej.

V ta namen smo pripravili 3 različne pakete:

A – Letna vstopnica, cena 75,00 EUR (prost vstop na vse domače tekme)
B – VIP vstopnica, cena 225,00 EUR (prost vstop na vse domače tekme, vstop v VIP prostor po tekmah)
C – SUPER VIP vstopnica, cena 300,00 EUR (prost vstop na vse domače tekme, svoj sedež v dvorani pod košem, vstop v VIP prostor po tekmah, parkirno mesto pred dvorano)

To pa še ni vse. Vsi kupci letnih kart bodo lahko koristili popuste pri klubskih partnerjih (Trgovine Mavrica, Restavracija Park, Gostilna Keber, Gostilna Janežič, Gostilna Januš, Pizzerija Buon Piato, Športna trgovina Peak, Trgovine Spalding, AND 1, Maksi Rossi, Forma plus); seznam pa se bo skozi sezono še dopolnjeval. Poleg popustov, pa bo za zabavo poskrbljeno tudi na tekmah, kjer boste deležni posebnih nagradnih iger, zabave in številnih nastopov lokalnih skupin in šol. Presenečenj ne bo konec do konca sezone.

Vsi, ki bi želeli podpreti klub, ki ustvarja najboljše mlade igralce, lahko kupite sezonske vstopnice bodisi preko spletnega naslova: info@kkhelios.si ali pa se zglasite kar v prostorih kluba v Dvorani KC, Mestni trg 1, Domžale. S prodajo pričnemo 15.7.2014. Prodajna mesta bomo sproti še dodajali, zato spremljajte našo spletno stran in facebook stran.

NAVIJAČI HELIOSA, RABIMO VAŠO POMOČ, POSTANITE NAŠ 6. IGRALEC, BREZ VAS – NI NAS!!!

Avtor: KK Helios Domžale
Tagi