Zabava na Zelenem robu, na Veliki planini z Duom Pustotnik

Prihajajočo nedeljo 3. avgusta 2014, ne zamudite zabave z Duom Pustotnik, na Zelenem robu, od 10.00 ure dalje.

Orkester Pustotnik smo Slovenci spoznali, ko so se prijavili na oddajo Slovenija ima talent, kjer so zasedli 2 mesto v finalni oddaji. 40-članski orkester je plod Tomaževih učencev, saj sta skupaj s Tjašo ustanovila svojo zasebno glasbeno šolo. Odličen nastop pa je za orkester Pustotnik pomenil medijski preboj in prepoznavnost širom po Sloveniji in tudi v tujini. V sodelovanju s Turizmom Ljubljana so prepotovali Bih, Srbijo, Hrvaško, Slovenijo, Italijo in Avstrijo. Predstavljali so Slovenijo in njene lepote.

Tomaž je pri osmih letih pričel z učenjem harmonike in klavirja, leta 1993 pa je postal absolutni prvak na evropskem tekmovanju diatonične harmonike v Udinah in Babni gori. Tjašo smo pred tem lahko spoznali po nazivu: » Prvi glas Gorenjske«, dvakrat je bila prisotna tudi na Melodijah morja in sonca in vedno je prišla v finale.

Duo Pustotnik je začel z svojimi nastopi, ko se je evforija z orkestrom Pustotnik malce polegla, še vedno pa v svoji glasbeni šoli kalita številne talente. Posebnost Dua Pustotnik je tudi ta, da vse izvajata v živo. Sliši se ju tako v sosednji Avstriji, kot na Hrvaškem.

Po sprehodu med zelenimi pašniki in žvenketom kravjih zvoncev se boste torej zavrteli ob svoji najljubši viži, za vaše želodčke pa bo poskrbela ekipa z Zelenega roba, z domačimi enolončnicami, pečenicami, sirovimi štruklji …

Nihalka vas na planino odpelje na vsake pol ure. Prva vožnja je ob 8.00, zadnja pa ob 20.00 uri.

Foto: Velika Planina d.o.o., Arhiv Dua Pustotnik

Komentarji uporabnikov
Tagi