“Za vas, podjetniki” – brezplačne aktivnosti za dvig podjetniškega znanja

Znašli smo se v novi realnosti, kjer so podjetniško okolje dodobra prevetrile spremembe. Kako naprej? Čas je za nova znanja in dobra novica je ta, da smo partnerji v okviru operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« pripravili nov program »Za vas, podjetniki«, kjer lahko brezplačno pridobite nova znanja. Z novimi znanji boste lahko odprli nove priložnosti in lažje obvladovali spremembe v poslovnem okolju na področju načrtovanja, obvladovanja finančnih ciljev, sodobnega digitalnega marketinga ter podpornega okolja, ki je na voljo podjetnikom.

Kako naprej z razvojem vašega podjetja? Čas je za nova znanja:

👉 6 brezplačnih podjetniških zajtrkov z uspešnimi podjetniki

👉 brezplačna podjetniška akademija (16 ur)

👉 podjetniški inkubator/mentoriranje s priznanimi podjetniki mentorji (6 mentoriranj na posameznika).

Projekt je uspešno kandidiral na Javnem pozivu za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2018. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Partnerji v projektu so Cene Štupar, GZS Zbornica osrednjeslovenske regije in Društvo AIA – Mladinski center Mengeš. Projekt “Za vas, podjetniki” je nadgradnja prvega projekta “Za vas!” Z zagotavljanjem podpornih, strokovnih in izobraževalnih aktivnosti želimo s projektom zvišati podjetniško usposobljenost in kompetence udeležencev, vključenih v izobraževanje oz. mentorstvo. Projekt je prvenstveno namenjen spodbujanju podjetništva v urbanih naseljih LAS (Za mesto in vas), prebivalcem v občinah Domžale, Medvode, Komenda, Vodice, Mengeš in Trzin.

Prednostno bo podprl ženske in mlade iz urbanih naselij, nosilce poslovnih idej, ki s svojimi produkti in storitvami ustvarjajo dodano vrednost za družbo in okolje. S projektnimi aktivnostmi (podjetniški zajtrki, podjetniška akademija in podjetniški inkubator – mentoriranje) bodo posamezniki razvili podjetniške kompetence in sami dolgoročno ustvarjali pogoje za delo in ustvarjanje delovnih mest. Posledica tega bo zmanjšanje rasti brezposelnosti in pomanjkanja delovnih mest v urbanih naseljih LAS-a. Tako bomo z aktivnostmi zagotovili podporno podjetniško okolje za celovit in dolgoročen razvoj inovativnih podjetniških izzivov in priložnosti. Podprli bomo lokalne podjetniške iniciative z družbenim učinkom.

Preko brezplačnih spletnih zajtrkov (6 srečanj) boste podjetniki in podjetnice, vsako sredo v februarju in marcu, spoznali kolege iz podjetniških voda in njihove primere dobrih praks.

  1. POSLOVNO NAČRTOVANJE JE KLJUČ DO NAJBOLJŠIH REZULTATOV – 10.2.2021
  2. POSTAVITE TARČO NA TRG IN MERITE REZULTATE – 17.2.2021
  3. UČINKOVITOST V PRODAJI – RAZLIČNA ORODJA – 3.3.2021
  4. SOCIALNI MEDIJI IN NOVI TRENDI KOMUNICIRANJA – 10.3.2021
  5. FINANČNI PRIJEMI ZA VSAKOGAR – 17.3.2020
  6. VZVODI POSLOVNEGA OKOLJA ZA VAŠ USPEH – 24.3.2021

Udeležite se lahko tudi PODJETNIŠKE AKADEMIJE in PODJETNIŠKEGA INKUBATORJA – MENTORIRANJA, kjer boste pridobili dodatna znanja s strani izkušenih podjetnikov in mentorjev, ki se dnevno srečujejo s podjetniškimi izzivi in tako nadgradili svoje poslovanje.

Več o projektu in prijave na brezplačni podjetniški zajtrk: sanda.jerman@cene-stupar.si.

Besedilo: Sanda Jerman

Tagi