Z nagradno igro Domžalca in Enzo grafike do darila, ki vas bo osrečevalo vse leto

Še dober mesec dni, pa bomo zakorakali v novo leto. To pomeni tudi, da bomo z naših sten sneli stare koledarje in jih zamenjali z novimi, da bomo v koraku s časom. Da vam pa malo olajšamo pot do novega koledarja, Domžalec skupaj s podjetjem Enzo grafika pripravlja nagradno igro, v kateri boste, če boste seveda pravilno odgovorili na naše zastavljeno vprašanje, dobili koledar z vašimi fotografijami, koledar pa si boste v posebni aplikaciji oblikovali sami.

Enzo grafika, ki je prava tiskarna idej, se nahaja na Miklošičevi 5 v Domžalah. Pri njih lahko naročite vizitke, štampiljke nalepke (tudi 3D), napise, table in oznake, transparente, koledarje in poslovna darila, na voljo pa je tudi vezava in dodelava najrazličnejših tiskovin, sitotisk in tampotisk, offset, graviranje in vezenje na njihovem lastnem stroju. Pri njih lahko fotokopirate ali naročite tisk velikih in malih formatov. Tu je potrebno opozoriti še na tisk zabavnih izdelkov. Izbirate pa lahko tudi med veliko količino različnega tekstila. Če se boste pa odločili organizirati kakšno športno tekmovanje, vas pri njih čakajo pokali, medalje, plakete in priznanja. Skratka vse od A do Ž.

Novoletni čas je tudi čas za poslovna darila. Zato nikar ne oklevajte in obiščite Enzo grafiko, kjer imajo za vas 1000 + 1 idejo!

Njihovo celotno ponudbo si lahko ogledate na spletni strani www.enzo.si

Odprto imajo od ponedeljka do četrtka od 8. do 19. ure, ob petkih pa od 8. do 16. ure. Še telefonski številki, kamor jih lahko pokličete: 01/721-17-17 in 041/606-509.

Z nagradno igro do svojega koledarja

Za vas smo pripravili nagradno igro v kateri bomo izžrebali pet srečnežev, ki si bodo po svoji želji, s svojimi fotografijami oblikovali svoj koledar za leto 2015.

Nagradno vprašanje: Kje se nahaja Enzo Grafika?

Vse kar morate storiti je, da všečkate in delite to objavo (zgoraj) in odgovor na vprašanje pošljete na info@domzalec.si, do torka, 2. decembra 2014, do 24. ure.

Tukaj lahko preverite novo aplikacijo KOLEDAR, kjer lahko kar preko spleta izdelate koledar iz svojih fotografij.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Miha Ulčar
Tagi