Z Moto klubom Rokovnjači na krvodajalsko akcijo

Daruj energijo za življenje je družbeno odgovorna krvodajalska iniciativa v kateri so pred 13. leti združili energijo Rdeči križ Slovenije, Zavod RS za transfuzijsko medicino in Petrol. Letos obeležujemo 70 let prostovoljnega in organiziranega krvodajalstva v Sloveniji. 9. marca 1953 je bila namreč v Zagorju organizirana prva organizirana terenska krvodajalska akcija.

Rdeči križ Slovenije, Zavod RS za transfuzijsko medicino in Petrol se ob dnevu slovenskega krvodajalstva, ki ga obeležujemo 4. junija, zahvaljujejo vsem krvodajalcem in krvodajalkam. Ponosni so na veliko družino srčnih ljudi, ki z darovanjem krvi pomagajo pri zdravljenju bolnikov in omogočajo, da številna življenja tečejo dalje.

Veliki družini srčnih ljudi, ki z darovanjem krvi pomagajo pri zdravljenju bolnikov in omogočajo, da številna življenja tečejo dalje se pridružujejo tudi člani Moto kluba Rokovnjači, ki lepo vabijo v petek, 2. 6. 2023, ob 10. uri na krvodajalsko akcijo MOTORIST ZA ŽIVLJENJE, ki bo potekala na Zavodu za transfuzijsko medicino Šlajmerjeva ulica 6, Ljubljana.

Pridružite se tudi vi in pomagajte reševati življenja.

Petra Petravič; Foto: Moto kluba Rokovnjači

Tagi