Voščilo župana Občine Domžale Tonija Dragarja

Spoštovane občanke, spoštovani občani.

Ob zaključku lanskega leta smo si vsi želeli, da se ponovno vrnemo v staro realnost. S pozitivo smo vstopili vanj a vendar na potek dogodkov žal nismo imeli vpliva. Zgodil se je podoben scenarij, a vendar smo kljub vsemu v letu, ki je za nami uspeli v nekaterih obdobjih vsaj malce stopiti bližje stari realnosti, se brezskrbno potepati okoli, uživati v naravi ter s svojimi prijatelji in najbližjimi. To so seveda stvari, ki jih vsi zagotovo daleč najbolj cenimo in tudi potrebujemo. V naši občini smo tako, kot vedno v težkih trenutkih dihali eden z drugim, za kar se vsem iskreno zahvaljujem. Hvala čisto vsem, ki se na različnih področjih trudite za našo občino, naše mesto. Hvala vsem, ki imate čut za druge, ki skrbite za lepoto našega mesta in ga barvate v prostor zadovoljnih ljudi.

Kljub vsemu pa je bilo v letu od katerega se poslavljamo veliko različnih dogodkov in izzivov, ki mi in nam bodo ostali v spominu, a vendar vemo, da se globoko v srce najbolj zapišejo prav tiste srčne, iskrene in tople zgodbe. Teh je bilo vsekakor ogromno. Vesel sem za vse izpeljane investicije in novosti, ki so v zadnjem letu nastale v naši občini. Pred nami je še veliko izzivov, a se zavedam, da jim bomo z delom, trudom in močno voljo, ne glede na to, kako močne so včasih prepreke vedno kos!

Želim vam, da bo vaše naslednje leto kot naš center mesta. Osvetljen s tisočimi lučmi, ki svetijo, tudi, kadar z neba dežuje. Preplet lepih in nežnih prijateljstev in ljubezni, ki se vijejo v neskončnost. Naj bo barvito in polno daril, kot naša prelepa novoletna jelka. Naj bo naš kraj Mesto želja, kjer tisoče pozitivnih misli potuje v nebo. Naj ne ugasne upanje za boljšo prihodnost. Verjamem, da bomo skupaj v naslednjem letu uspeli uresničiti vse začrtane cilje. Naj bo zdravo, naj bo srečno, naj bo srčno, naj bo večno!

Župan, Toni Dragar

 

Tagi