Voščilo PGD Studenec

Dnevi v letu minevajo tako hitro, kot bomo odštevali zadnje minute in sekunde na silvestrski večer. Za člane PGD Studenec je bilo zanimivo leto na vseh področjih. Dejavni smo bili tako pri delu z mladimi, v ekipi prve pomoči, raznih članskih tekmovanjih, kot tudi na področju intervencij, zbiranju pomoči potrebnim, varovanju in še bi lahko naštevali.

Ob tej priliki bi se vsem članom in članicam zahvalili za čas in delo, ki ste ga v letošnjem letu namenili društvu, da deluje nemoteno. Prav tako pa izrekamo zahvalo vsem društvom in organizacijam s katerimi sodelujemo in si med seboj pomagamo. Ne smemo pozabiti tudi na vse krajane Krajevne skupnosti Krtina, ki nas vsako leto v decembrskih dneh prijazno sprejmejo v svoje domove in za društvo namenijo tudi denarna sredstva. Hvala še enkrat vsem!

V prihajajočem letu pa je naša naloga, da bomo v naši skupnosti ohranjali še naprej dobro sodelovanje med posamezniki kot tudi med društvi ter nudili sodelovanje in pomoč vsem, kateri jo boste potrebovali.

Studenški gasilci vam želimo mirno, zdravo, zadovoljno leto 2015!

NA POMOČ!

                                                                                                                    PGD STUDENEC
 

Tagi