Vodeni ogledi po Vilinskem Homcu in Pravljičnem Šumberku se vračajo po počitnicah

Iz Turistično informacijskega centra Domžale sporočajo, da se organizirani vodeni ogledi po Vilinskem Homcu in Pravljičnem Šumberku vračajo po poletnih počitnicah, medtem, ko individualni sprehodi v lastni režiji obiskovalcev ostajajo.

Navkljub višjim poletnim temperaturam vile in vilinci ostajajo v pravljični deželi Vilinskega Homca, zato lepo vabljeni tudi v času poletnih počitnic k raziskovanju in odkrivanju lepot in skrivnosti Vilinskega Homca v krogu družine in prijateljev. Na krajši ali daljši, dopoldanski ali popoldanski sprehod v povsem lastni režiji se lahko odpravite kadarkoli želite, medtem, ko se vodeni ogledi po Vilinskem Homcu v družbi interpretativnih vodnikov vračajo jeseni in sicer v soboto, 16. septembra 2023 ob 10. uri na že poznanem zbirnem mestu, pred Gostilno Repanšek v Radomljah.

Lepo vabljeni že v prihodnjih dneh na individualni sprehod na Šumberk, saj se vodeni ogledi z interpretativnimi vodniki in jamarji vračajo po počitnicah. Prvi voden ogled po pravljično – doživljajski poti bo organiziran v soboto, 9. septembra 2023 ob 10. uri v Češminovem parku.

Petra Petravič; Foto: Visit Domžale

Tagi