Veliko javno soočenje v Domžalah

Še nekaj dni nas loči od rednih lokalnih volitvah za župane, Občinske svete in Krajevne skupnosti. Ker želimo občankam in občanom kar se da najbolje predstaviti predstavnike list in strank ter seveda županske kandidate, lokalni mediji skupaj z Mladinskim svetom Domžale organiziramo veliko javno soočenje, kamor vabimo čim širšo publiko.

Veliko javno soočenje vseh županskih kandidatov in svetniških list v Občini Domžale bo potekalo v sredo, 1. oktobra 2014, ob 18. uri v Hali Komunalnega centra Domžale. Prav tako bo javno soočenje v živo predvajano na našem spletnem portalu in na spletnem portalu www.domzalske-novice.si. Posnetek soočenja bo na voljo širši javnosti tudi po dogodku.

Da boste lažje prisluhnili soočenju smo poskrbeli tudi za brezplačne krofe, vsaj za prvih 100 obiskovalcev. Sodelovali pa boste lahko tudi v nagradnem žrebanju.

Pridite in se pametno odločite, komu boste oddali glas 5. oktobra. Soočenje bo moderirala Tjaša Banko, za direktni prenos v živo pa bo poskrbel Matej Špehar.

Vabljeni!

Miha Ulčar, urednik

Tagi