Velika vrtna veselica PGD Homec

V soboto, 29. junija 2024 homški gasilci prirejajo veliko gasilsko vrtno veselico na kateri bo za dobro voljo in znucane podplate zopet skrbel ansambel Gregorja Kobala. Za lačne trebuščke in suha grla pa bodo poskrbeli homški gasilci.

Z velikim veseljem vas Homški gasilci vabijo na tradicionalno veliko gasilsko vrtno veselico. Ta bo potekala v soboto, 29. junija, na gasilskem poligonu v Homcu. Veselica se bo pričela ob 19. uri in trajala pozno v noč, zato si že zdaj rezervirajte čas za nepozabno druženje!

Za nepozabno glasbeno doživetje bo tudi letos poskrbel priljubljeni ansambel Gregorja Kobala. Njihova energična glasba bo poskrbela, da bodo vaši podplati kar sami našli pot na plesišče in da se bo slišalo do zadnjega kotička našega kraja. Pripravite se na čudovit večer polk, valčkov in ostalih domačih viž, ki bodo preplavile vaša srca z veseljem.

Ker vemo, da dobra glasba prinaša tudi dober tek in žejo, bomo za vse lačne trebuščke in suha grla poskrbeli Homški gasilci. Pripravili bomo okusno domačo hrano z žara, slastne prigrizke in bogato izbiro pijače za vse okuse. Tako boste lahko uživali v kulinaričnih dobrotah in se okrepčali, da boste imeli dovolj energije za ples in druženje.

Ne zamudite te čudovite priložnosti za druženje s prijatelji in sosedi ter za podporo našemu gasilskemu društvu. Vaša prisotnost nam veliko pomeni in nam pomaga, da lahko še naprej skrbimo za varnost in dobro počutje našega kraja.

Vljudno vabljeni na veliko gasilsko vrtno veselico, ki jo prirejajo Homški gasilci! Prepričani smo, da bo večer poln smeha, glasbe, plesa in dobre volje. Pridite in se zabavajte z nami!

Nina Orehek, Foto: Homški gasilci

Tagi