Večer harmonike in smeha

V nedeljo, 2. aprila 2023, ob 18. uri bo v dvorani četrtne skupnosti v Sostru potekal zabavni večer, poln smeha, petja in vriskanja, za kar bodo poskrbeli člani Orkestra harmonikarjev Bučar z gosti. Prireditev, ki nosi naslov “Večer harmonike in smeha” bo že 6. po vrsti, poteka pa v organizaciji Glasbene šole Bučar. 

Večer diatonične harmonike in smeha je prepleten z veliko glasbe in humorja za katerega poskrbijo stand up komiki. Gre za poseben dogodek v šolskem letu, ko se predstavi Orkester harmonikarjev Bučar. Na koncert povabijo tudi glasbene prijatelje, s katerimi sodelujejo skozi celo leto.

Na letošnjem “Večeru harmonike in smeha” bodo poleg Orkestra harmonikarjev Bučar nastopili še Mladi Dolenjci, Firbci, učenke in učenci Glasbene šole Bučar, Osvajalci, ansambel Zavriskej, ansambel Klemna Krežeta, Klavdija Zakrajšek, Simon Bučar s prijatelji, pevci plesalci in drugi. Program bo povezovala vedno odlična Tanja Vidic Goršak. Za pravo dozo smeha bo poskrbel stand up komik Perica Jerkovič.

Cena vstopnice: 15,00 €. Nakup vstopnic preko e-maila info@bucar.info ali na dan koncerta.

Glasbena šola Bučar je mlada zasebna glasbena šola, ki deluje od leta 2011. V Glasbeni šoli Bučar se že od samega začetka trudijo učencem ponuditi nekaj več in biti ves čas aktivni ter za učence pripravljati glasbene dejavnosti, ki jih še dodatno izpopolnjujejo. Delujejo na območju Ljubljane in okolice ter na območju dolenjske in primorske regije. Pouk izvajajo tudi v skupinah in tako sestavljajo različne zasedbe, katere pripravljajo na nastope, tekmovanja in festivale. V okviru njihove glasbene šole deluje Orkester harmonikarjev Bučar, s katerim veliko nastopajo po celotni Sloveniji in tudi čez mejo.

Sodelujte v nagradni igri in si priborite 2 brezplačni vstopnici

Glasbena šola Bučar podarja 2 vstopnici za koncert “Večer harmonike in smeha.” Sodelujte v naši nagradni igri ter si s pomočjo pravilnega odgovora in kančka sreče priborite 2 brezplačni vstopnici za ogled koncerta “Večer harmonike in smeha”, ki bo potekal v nedeljo, 2. aprila 2023, ob 18. uri v dvorani četrtne skupnosti Sostro.

Nagradno vprašanje: Kateri stand up komik bo nastopil na letošnjem “Večeru harmonike in smeha”?

Odgovore pošljite do sobote, 1. aprila 2023, do 20. ure na e-naslov info@domzalec.si in poleg dopišite svoj ime in priimek, e-naslov in telefonsko številko. Žrebanje bo potekalo še isti večer. Izžrebanec/ka in vsi sodelujoči bodo o izidu žrebanja obveščeni preko e-pošte najkasneje v soboto, 1. aprila 2023, do 22. ure.

Lepo vabljeni na šesti “Večer harmonike in smeha”.

Miha Ulčar; Foto: GŠ Bučar
Tagi