Vabilo za 40 urni program poletnih šiviljskih delavnic “Mladi šivamo 2022”

Društvo Sinica, vabi, s področja Občine Domžale ter okolice, vse mlade od 5. razreda OŠ dalje do 30. leta starosti na 40 urni program poletnega ustvarjanja Mladi šivamo 2022.

Mladi se bodo naučili sešiti naslednje izdelke: poletna šal ruta z unikatnim vzorcem, enostavni natikači (japonke) iz klobučevine in tekstila, predalčnik na obešalniku za omaro, enodelna obleka za na plažo, unikatna blazina za sedež, predalčnik za šolske pripomočke, prevleka za blazino z ustvarjalnim vzorcem, šolska puščica, dekorirana kuhinjska servieta, zaprti copati z elastiko.

Program je brezplačen, ob udeležbi prejmete vse potrebne pripomočke (igla, kroj, blago, sukanec, zadrga, bucike, šiviljski meter …), ki vam bodo po tečaju ostali za uporabo in samostojno ustvarjanje.

K sodelovanju smo povabili Sabino Blumauer, učiteljico Gokhale metode. Program smo prijavili na razpis Občine Domžale – Javni razpis preventivni socialni programi za mlade in samopomočne skupine v letu 2022.

Prijavnica s termini je na naši spletni strani Društva Sinica. Več informacij: sinica.jozi@gmail.com ter 068 602 136. Na delavnicah bomo upoštevali tekoče ukrepe NIJZ.

Prijave so odprte do zapolnitve mest.

Vabljeni!

Društvo Sinica

 

Tagi