V Terme Snovik prihaja zimska sezona plavanja in drsanja

Terme Snovik tudi v zimskih mesecih bogatijo svojo ponudbo za zimske vodne in ledene dogodivščine. Tudi v letošnjem letu boste ne le plavali v bazenih s termalno vodo, ampak tudi drsali na pokritem drsališču, ki bo v Tuhinjski dolini zagotovo razveselil vse generacije, zagotovo pa najbolj otroke.

Turistično društvo Tuhinjska dolina tako ob podpori Zavoda za turizem in šport Kamnik, Občine Kamnik in Term Snovik bogati zimski utrip in raznoliko turistično ponudbo v dolini.

Brezplačno drsanje za male in velike ljubitelje drsanja bo mogoče od petka, 20. januarja 2023 do nedelje, 26. februarja 2023, spremljal pa ga bo atraktiven animacijski program s palčkom Snovičkom, tečajem drsanja, zabavnimi igrami in gostinsko ponudba restavracije Potočka.

V Termah Snovik si bo vsak izmed vas lahko poiskal izbrano aktivnost, ki mu najbolj ustreza, da vas ob zimskih temperaturah kar najbolje pogreje. V novem letu se lahko ponovno 2 x dnevno pridružite vodni telovadbi, in sicer vsak dan ob 10. in 17.uri z izjemo nedelje, ob 10. uri. Še posebej vas bodo razvajali v Svetu savn z zimskimi savna rituali zvočnih kopeli, pilingov v turški savni in vrtinčenji zraka v finski savni.

Rituali za goste potekajo brezplačno vsak četrtek in vsak petek med 17:30 in 21:00. Raznolik program za lažje načrtovanje vašega obiska bazenov si lahko ogledate na spletni strani term ali povprašate na recepciji term.

Predvsem najmlajši bodo uživali tudi na ledeni ploskvi na pokritem drsališču tik ob termah v mobilnem prireditvenem prostoru. Zagotovljeno je brezplačno drsanje za vse obiskovalce. V kolikor svojih drsalk nimate, si lahko opremo za drsanje sposodite na drsališču. Drsališče bo obratovalo od petka 20. 1. 2023 do nedelje, 26. februarja 2023, in sicer od ponedeljka do petka med 16. in 19. uro; med vikendi, na praznik 8. 2. in med šolskimi počitnicami od 11. do 19. ure (šolske počitnice so v osrednjeslovenski regiji od 6. 2. do 10. 2. 2023).

Omogočajo vam tudi najem drsališča izven delovnega časa, cena najema celotnega drsališča je 20 €/h. Za več informacij pokličite na 051 313 966, Katarina Ilić ali 041 633 779, Ivan Hribar.

Za otroke bo organiziran tudi tečaj drsanja, ki bo potekal v dveh terminih od 31. 1. do 3. 2. 2023 od 17:00 do 18:15. ure, od 6. 2. do 10. 2. 2023 od 11:00 do 12:15. ure. Tečaj je primeren za otroke od 3,5 let naprej. Izvajalec tečaja je ŠAD Mavrica, ki tudi sprejema prijave na tečaj.

Vabljeni v Tuhinjsko dolino za fantastično preživete zimske dni in sprostitev. Prostočasne aktivnosti z družino in sovrstniki so več kot pravi razlog za umik od televizije in računalnika, telefona.

Plavanje v kombinaciji z drsanjem je odlična ideja za enodnevni izlet za povezovanje in dobro voljo, starši pa bodo sprostitev našli tudi na savnanju in sproščujočih wellness in Kneipp storitvah. Pričakujejo vas vsak dan od 9. ure do 20. ure, v času večernega kopanja ob sredah, petkih in sobotah pa se lahko razvajate do 22. ure.

Petra Petravič; Foto: Arhiv Terme Snovik

 

Komentarji uporabnikov
Tagi