V Termah Snovik boste znova lahko zaplavali na prostem

V Termah Snovik se z odprtjem zunanjih bazenov pričenja razgibano Snoviško poletje, ki bo postreglo z več kot 400 animacijskimi dogodki in festivali za prav vse generacije.

Od ponedeljka, 12. junija 2023 bodo gosti najvišje ležečih term v Sloveniji, obdane s Kamniško – Savinjskimi Alpami in neokrnjeno naravo Tuhinjske doline lahko zaplavali v zunanjih bazenih.

Program Snoviškega poletja vključuje raznolik dnevni animacijski program in poletne festivale. Polno bo različnih aktivnosti, ki bodo ustrezale vsem starostnim skupinam.

Ne glede na to, ali bodo obiskovalci želeli plavati in uživati v termalnih bazenih s pogledom na okoliške hribe, sprostiti telo in duha v wellness centru in s Kneippovimi programi sprostitve ali si bodo zaželeli uživati v športnih dejavnostih na prostem, bo vsak lahko našel nekaj zase.

Celotno dogajanje bo budno spremljal palček Snoviček, s katerim se bodo gosti lahko družili vsak torek, četrtek in nedeljo, vsako prvo soboto v mesecu pa poteka združenje palčka s člani Kluba palčka Snovička.

V Termah Snovik gostom priporočajo, da naj za podrobnejše informacije o posameznih dogodkih, urnikih in morebitnih prijavah nanje obiščejo spletno stran www.terme-snovik.si ali povprašajo na recepciji term. Animacijski pogram je za obiskovalce bazenov brezplačen, razen če je drugače označeno.

V Snoviku vas pričakujejo vsak dan od 7. ure naprej na kavici ali termalnem napitku, od 9. ure naprej na bazenih. Notranji bazeni se odpirajo ob 9. uri, zunanji pa ob 10. uri. Z naraščanjem temperatur se obratovalni časi bazenov razširijo.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Arhiv Terme Snovik

 

Tagi