V Radomljah ponovno garažna razprodaja

Turistično društvo Radomlje v soboto, 19. junija 2021, med 9. in 13. uro ponovno organizira garažno razprodajo oziroma sejem rabljenih stvari, ki ji boste lahko prodajali, kupovali, menjali ali podarjali. Garažna razprodaja bo potekala v Športnem parku Radomlje (pri nogometnih igriščih), kjer je na voljo tudi veliko parkirišče.

Garažna razprodaja se po daljšem premoru zaradi epidemije, ponovno vrača v Radomlje. Garažna razprodaja bo potekala v soboto, 19. junija 2021, med 9. in 13. uro v Športnem parku Radomlje in sicer pod velikim šotorom, kar pomeni, da bo potekala v vsakem vremenu!

Želite na garažni razprodaji svoje rabljene predmete prodajati tudi sami?

V tem primeru morate prispevek, ki za eno mizo znaša 8 €,  nakazati na Turistično društvo Radomlje, Prešernova 43, 1235 Radomlje; TRR: 02303-0012313727 (pri NLB d.d) ter si s tem zagotovite mesto. Vsak razstavljavec ima lahko max.1 mizo.

Pri nakazilu pod namen napišite GR 2021 ter ime in priimek za koga nakazujete. Pod sklic pa SI00 in 2021.
Cena je za vse enaka, ne glede na datum prijave, je pa ŠTEVILO MEST OMEJENO. Kdor torej prej pride, prej melje oz. kdor se prej prijavi, ima prej zagotovljeno mizo.

Ko boste nakazali prispevek, vas prosimo, da to javite na e-naslov irena.razinger@gmail.com, da vas imamo zabeležene in vam lahko pošljemo navodila. Vsa navodila glede začetka postavljanja, parkiranja in vsega ostalega namreč sledijo nekaj dni pred dogodkom.

Če se garažne razprodaje ne boste udeležili kot prodajalec/ka, seveda vabljeni, da nas obiščete za pozdrav, klepet in brskanje po stojnicah.

Bodite lepo in se vidimo kmalu!

Irena in Turistično društvo Radomlje

 

Tagi