V nedeljo Domžale ne bodo tekle

Odpoved in preložitev 3. polmaratona

V nedeljo 21. septembra 2014, s startom ob 9.30 uri, je bil načrtovan že 3. mali maraton v sklopu prireditev »Domžale tečejo«. Vreme je v letošnjem letu zagodlo že mnogim organizatorjem. Prihajalo je do odpovedi, premikov na druge možne datume.

Po besedah direktorja Zavoda za Šport in rekreacijo Domžale, mag. Janeza Zupančiča se je tako zgodilo, da bo v nedeljo na sporedu, v neposredni bližini, kar preveč podobnih, po svoje pa bolj prepoznavnih ali marketinško vabljivih tekaških prireditev. Največja takšna tekaška prireditev bo v Volčjem Potoku, katere pokrovitelj je avtomobilskih gigant BMW.

Ker so načrtovane ta vikend še razne druge velike tekaške prireditve po Sloveniji, so se v Zavodu za šport in rekreacijo Domžale odločili za odpoved nedeljskega polmaratona in njegovo preložitev na spomladanski termin, v letu 2015, o katerem boste pravočasno obveščeni.

Kot je še povedal mag. Zupančič je večina organizacijskega dela že zaključena, nastali so že določeni stroški, vendar pa je edini razlog za odpoved vprašljiva udeležba, glede na odmevnejše podobne prireditve v bližini.

Vsem, ki ste se že prijavili se mag. Zupančič in soorganizator tekmovanja Roman Lazar iz Atletskega društva AS Domžale, iskreno zahvaljujeta za pozornost do njihove prireditve. Vsem plačnikom bodo prijavnino vrnili na račun iz katerega je bila prijavnina plačana.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca
Tagi