V Kavarno Hiša prihaja Aleksander Mežek

V sredo, 10. maja 2023, ob 19.30. uri bo izjemno priljubljena ter družinam in hišnim ljubljenčkom prijazna kavarna, Kavarna Hiša iz Doba pri Domžalah, gostila butični koncert slovenskega pevca, kitarista in tekstopisca Aleksandra Mežka.

Aleksander Mežek je v Londonu preživel 45 let in se ukvarjal izključno z glasbo. Imel je pogodbe z večino glavnih angleških založb. Posnel je preko 30 albumov, od tega jih je bilo 25 studijskih. Pet albumov pa je bilo namenjenih za angleški trg. Nekaj duetov je posnel s prijateljem Cliffom Richardom in danes so dostopni na youtubu.

Najverjetneje se mnogi spominjate Aleksandra Mežka po skladbi Julija, ki jo je najprej posnel s studijskimi glasbeniki na Radiu Luxembourg v Londonu. Leta 1997 je izšla druga verzija skladbe na zgoščenki Od cveta do cveta. Do preboja pa je prišlo s pomočjo televizijski oglasa za spalnico Julija.

Lepo vabljeni v sredo, 10. maja 2023 ob 19. 30 uri v prekrasen ambient Kavarne Hiša na še enega izmed butičnih koncertov, ki jih za letošnjo pomlad in poletje pripravljajo v romantičnem ambinetu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice, ki so že naprodaj na tel št: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Osebni arhiv Aleksander Mežek

Tagi