V Domžalah dodaten termin delavnice za samopregledovanje dojk

Od četrtka, 2., pa vse tja do ponedeljka 13. novembra 2023, so v Lekarni Bistrica v sklopu praznovanja 10. obletnice delovanja in prve obletnice dela na novi lokaciji v Mercator centru Domžale organizirali številne strokovne posvete, brezplačne delavnice in meritve. Zaradi velikega zanimanja o pravilnem postopku samopregledovanja dojk, so se v Lekarni Bistrica odločili za dodaten termin delavnice in predavanja. Delavnica in predavanje bosta BREZPLAČNA, prijavite pa se lahko na telefonski številki: 08 205 48 58 ali osebno v lekarni. 

Rak dojk se lahko pojavi kadarkoli v življenju ženske in samopregledovanje je ključnega pomena za kar se da njegovo zgodnje odkrivanje. Z zgodnjim odkrivanjem raka namreč omogočimo tudi zgodnejšo diagnostiko ter ugodnejši potek zdravljenja, zato velja pozornost ohraniti tudi v preostalih mesecih leta.

Čeprav je samopregledovanje dojk izrednega pomena, se marsikatera ženska sooča s številnim izzivi, morebiti celo vprašanji, strahovi, ki ji otežujejo opraviti samopregled, kljub temu, da narašča zanimanje za osvojitev zdravih navad in skrb zase.

Zaradi izjemnega zanimanja za brezplačno delavnico na temo samopregledovanja dojk, ki so jo v minulem tednu organizirali v Lekarni Bistrica in katero je izpeljal Center za krepitev zdravja ZD Domžale so se v želji, da bi ženskam ponudili novo priložnost, odločili ponuditi dodaten termin.

 

Lepo vabljeni v torek, 21. novembra 2023, ob 17. uri v prostore Lekarne Bistrica v Mercator center Domžale na BREZPLAČNO delavnico in predavanje o samopregledovanju dojk. Predhodno naročenje poteka na telefonski št. 08 205 48 58 ali osebno v lekarni. Delavnico in predavanje bo izvedel Center za krepitev zdravja Domžale.

Avtor: Petra Petravič; Foto: canva.com, Lekarna Bistrica

 

Tagi