V Dob pri Domžalah prihaja zasedba Manouche

Priljubljena in družinam prijazna butična kavarna, Hiša Kavarna, ki se nahaja v Dobu pri Domžalah bo v sredo, 26. oktobra ob 19.30 uri gostila glasbeni kolektiv Manouche.

Zasedba Manouche izvaja izvirno mešanico stilov poimenovano electro gipsy swing. Velja za eno najbolj energičnih skupin na slovenski glasbeni sceni, ponašajo pa se tudi s standardnimi džezovskimi tehnikami, zlasti pri obeh solističnih instrumentih, kitari in trobenti.

Prispevali so tudi naslovno skladbo za nadaljevanje družinske romantične komedije Gajin svet 2 in njihovi živi nastopi poustvarjajo vzdušje dvajsetih in tridesetih let prejšnjega stoletja. Ko so kraljevali zabava, ples in seveda odlična glasba!

Preživite oktobrske večere ob dobri glasbi v čarobnem butičnem ambientu Hiše Kavarna v Dobu pri Domžalah tudi vi. Prepustite se glasbi in prijetni atmosferi, ki bo v jesenskih večerih še kako dobrodošla.

Hiša Kavarna bo glasbeni kolektiv Manouche gostila v sredo 26. oktobra ob 19.30 uri.

Lepo vabljeni, da si pravočasno rezervirate vstopnice na tel št: 041 701 080 ali osebno v kavarni, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete. Plačilo je mogoče samo z gotovino. Vsi koncerti v Hiši Kavarna bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic.

Avtor: Petra Petravič, Foto: Hiša Kavarna

 

Tagi