V Arboretum Volčji Potok ponovno prihaja čarobnost …

ČAROBNI DAN za vso družino!

Zdaj ga že dobro poznate. Tisti tradicionalni recept, ki pričara čarobno doživetje za vso družino. Ponovno ga boste lahko preizkusili zadnjo avgustovsko nedeljo, ko bosta organizatorja Zavod Zaupanje in Arboretum Volčji Potok pokazala, kaj sta tokrat 'skuhala' s čarobnimi sestavinami, da bo v čarobnem okolju parka vrelo od veselja, smeha, srečnih nasmehov in zadovoljnih obrazov.

Čarobni dan, ki bo v Arboretumu Volčji Potok v nedeljo, 31. avgusta, nima skrivnostnih sestavin, saj svojo čarobnost deli za in med družine. Tako se ve, da za enkratno doživeto čarobnost primešamo zvrhano mero igrivih in športnih družinskih dejavnosti, ščepec plesnih nastopov, kanček eksotične ponudbe in obilo ustvarjalnosti. V čarobnem receptu je dodatna žlica »cukrčka« vedno dobrodošla in tudi to se dodaja znova in znova. Tista najbolj osnovna, temeljna sestavina pa je zvrhana mera odlične glasbe, ki male in velike podplate zaziba v plesne korake.

(Foto: Žare Modlic)

Zvezdniški prah z obilo čarobne energije, ki pričara plesne gibe in dobro voljo, bodo iz letošnjega Čarobnega odra posuli: Victory, Rok'n'Band, In&Out, Nuša Derenda, Alenka Gotar, Samuel Lucas, Daša Gradišek, Tomaž Ahačič, Ditka, Trkaj, Regina, Eva Černe, Vlado Pilja, …

Kako do vstopnic za pokušino čarobnega recepta?

Spletna prijava je pogoj za nakup družinske vstopnice za vstop v Arboretum Volčji Potok. Za ceno 6,50 € oziroma za ceno ene odrasle vstopnice lahko v Arboretum na ta dan vstopi cela družina.

Prijavite se lahko na www.carobnidan.si

Ste že lačni čarobnih dejavnosti?

Skupaj z otroki si na koledarčku obkrožite 31. avgust in pridite na pokušino najbolj čarobnega dne v letu!

Tagi