Ustvarjalni natečaj Zavarovalnice Triglav

Imate doma nadobudneža, ki rad ustvarja? Prijavite ga na natečaj za najbolj ustvarjalen pokal, ki ga letos ponovno organizira Zavarovalnica Triglav. Namenjen je vsem otrokom in najstnikom do zaključene osnovne šole, ki jih veseli risanje in bi radi pokazali svojo kreativnost.

Narišejo naj pokal, ki bi ga lahko prejel najboljši skakalec Planice 7. Vi pa do 25. februarja 2024 oddajte fotografijo risbe na planica.triglav.si. Med vsemi prejetimi risbami bo komisija izbrala risbo, po kateri bodo izdelali pokal na trajnostni način. Letošnja novost je, da bo pokal narejen iz umetne trave skakalnega kluba Mengeš, ki je bil uničen v lanskoletnih poplavah. Tako bodo material, ki je kalil šampione, podelili šampionu.

Avtor oziroma avtorica zmagovalne risbe bo pokal osebno podelil/-a na zaključku finala svetovnega pokala FIS v smučarskih skokih v Planici v nedeljo, 24. marca 2024.

Vse risbe bodo predstavili tudi na spletni strani planica.triglav.si, kjer bo do vključno 10. marca 2024 potekalo glasovanje. Tako bomo dodatno izbrali in nagradili še 10 najboljših risb po izboru občinstva.

Nagrada za avtorja zmagovalne risbe:

  • Izdelava zmagovalnega planiškega pokala in podelitev pokala zmagovalcu Planice 7, 24. marca 2024
  • Vstopnica za ogled finala svetovnega pokala FIS za zmagovalca in njegovo družino
  • Pogled na Planico z vrha letalnice v spremstvu Ceneta Prevca
  • Srečanje s slovenskimi skakalci

Nagrada občinstva (10 x)

  • Svoje sošolce popelje na ogled kvalifikacij finala svetovnega pokala FIS v četrtek, 21. marca 2024
  • Organiziran avtobusni prevoz

 

Avtor: Zavarovalnica triglav; Foto: Zavarovalnica Triglav

 

Tagi