Umetnost javnega nastopanja ter okrogla miza o ženskah in mladih v zeleni politiki

Društvo AIA – Mladinski center Mengeš lepo vabi v ponedeljek, 23. januarja 2023 ob 17. uri na interaktivno predavanje z naslovom Umetnost javnega nastopanja (premagaj strah in tremo), čemur bo ob 18. uri sledila okrogla miza na temo Izzivi žensk in mladih v zeleni politiki. Oba dogodka boste lahko spremljali v živo v prostorih Mladinskega centra Mengeš ali preko zoom povezave. Potrebne so predhodne prijave.

V sklopu predavanja Umetnost javnega nastopanja (premagaj strah in tremo), ki se bo pričelo ob 17. uri v prostorih Mladinskega centra Mengša boste spoznali kako v javnosti nastopati odločno, prepričljivo in sproščeno ter pritegniti pozornost poslušalcev. Predstavili vam bodo trike in skrivnosti dobrega nastopa ter kako se na nastop pripravljajo profesionalci, politiki, etc. Spoznali boste, kako že na začetku pritegniti pozornost in obdržati njihovo pozornost do konca nastopa, ter kako začeti in končati. Kako si lahko pomagate v primeru strahu ter treme pred nastopom in še mnogo drugega.

Prijave so v polnem teku. Prijavite se lahko na spletni povezavi  

Ob 18. uri bo čas za okroglo mizo z naslovom Izzivi žensk in mladih v zeleni politiki. Beseda bo tekla o izzivih s katerimi se srečujejo ženske in mladi na področju politike in posebej na področju varstva narave in okolja. Na okrogli mizi bodo sodelovali:

  • MONIKA PEKOŠAK, poslanka v Državnem zboru
  • MATEJA FELTRIN NOVLJAN, profesorica slovenščine, univ.dipl. novinarka
  • EMA OTAVNIK, Ekologi brez meja – ustanoviteljica Mladih za podnebno pravičnost
  • mag. TINA ŠTRUKELJ, podžupanja občine Mengeš, ambasadorka Evropskega podnebnega pakta

Moderatorka okrogle mize Tea Vuga, dipl. soc. del.

Prijave na dogodek potekajo na spletni povezavi. Prijavite se lahko na en ali na oba dogodka.

Javni dogodek bo potekal v okviru projekta Tokovi prihodnosti (Iz spominov neokrnjenih rek z mladimi ustvarjamo prihodnost skupnih tokov), ki ga izvaja Društvo AIA – Mladinski center Mengeš v okviru razpisa Javni poziv za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja »LAS Za mesto in vas« v letu 2019, financiranega s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vodilni partner projekta je Zavod za ihtiološke in ekološke raziskave, REVIVO, partner v projektu Društvo AIA – Mladinski center Mengeš.

Petra Petravič; Foto: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš

Tagi