Tudi letos bo potekala čistilna akcija Očistimo Domžale

Pomlad prihaja, narava se počasi prebuja in z njo tudi ljudje. Očistimo naravo, preden vzcveti in nas obdari s tisočerimi odtenki. Dnevi postajajo daljši, temperature pa z dneva v dan prijetnejše, kar nas vabi, da izkoristimo svoj prosti čas v naravi. Da bi naša narava ostala čista in nas še dolgo navduševala v svoji lepoti, vas 24. in 25. marca vabimo na čistilno akcijo OČISTIMO DOMŽALE 2023.

Skupaj z vami bomo našo občino očistili nepravilno odloženih odpadkov in z izvedeno akcijo poskušali prispevati k okoljski ozaveščenosti, dolgoročno pa tudi k spremembam navad ljudi. V veselje nam bo, če se nam boste pridružili in s svojo udeležbo prispevali k čistejši in lepši občini Domžale.

Odpadki postajajo vse večji okoljski problem, ki ga lahko kot posamezniki rešujemo že na vsakodnevni ravni, kot skupnost pa svoj delček prispevamo na občinski čistilni akciji OČISTIMO DOMŽALE 2023. Tudi v letošnjem letu se bodo v čistilno akcijo vključile vse krajevne skupnosti, ki bodo v sodelovanju s krajani, društvi, šolami in podjetji prispevale k čistejši in lepši občini Domžale.

Na čistilno akcijo pridite primerno obuti in oblečeni. Udeležba na akciji je na lastno odgovornost. Organizatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitne poškodbe in nesreče pri akciji.

Vabljeni, da se nam pridružite.

Občina Domžale

Tagi