Tradicionalni decembrski mladinski izlet v neznano!

Planinsko društvo Domžale lepo vabi vse osnovnošolce v soboto, 17. decembra 2022, na tradicionalni decembrski izlet v neznano.

Zbirno mesto bo ob 7.40 uri v Domžalah na parkirišču v športnem parku Domžale (pri bazenu). Ob 7.55 uri v Preserjah pri Radomljah pred šolo – stari del in ob 8.10 uri v Kamniku pred Športno dvorano.

Izlet bo izpeljan tudi v primeru slabega vremena, zato sta dežnik, primerna obutev in oprema bistvenega pomena. Gojzarji, nahrbtnik, zimska vetrovka ali bunda, udobne dolge hlače, pulover, kapa, rokavice in rezervno perilo. Ne pozabite še na malico in pijačo (topel čaj), kos izolacijske podloge za sedenje na tleh (armafleks), dežnik, vrečko za smeti in planinski dnevnik.

Z avtobusom se bomo odpeljali do ?. Tam se bomo najprej sprehodili do ?, kjer bomo spoznali več o ? in ?. Nato se bomo po poti odpravili še do ? in si ogledali ?! Na koncu nas bodo razveselila še ? , potem pa se bomo polni novih spominov odpravili proti domu.

Povratek v Kamnik bo predvidoma ob 16.00 uri, v Radomlje ob 16.15 uri in v Domžale ob 16.30 uri. V kolikor bo zaradi vremenskih razmer prišlo do prilagoditve izleta, se lahko spremeni tudi ura povratka. Natančnejša ura bo znana zjutraj na zboru/na dan izleta.

Prijave na izlet sprejemajo do vključno srede, 14. decembra 2022, na e-naslov miha.vidali@gmail.com. Ob prijavi ne pozabite sporočiti naslednje podatke:

  • ime in priimek otroka,
  • osnovna šola, ki jo otrok obiskuje,
  • razred, ki ga otrok obiskuje,
  • telefonska številka (gsm) starša, ki bo dosegljiv na dan izleta.

Cena izleta je 10 eur. Denar prinesite na dan izleta na zborno mesto – vodja izleta ga bo pobral na avtobusu.

Vodja izleta bo Miha Vidali, vodnik Planinske zveze Slovenije. Za kakršnekoli dodatne informacije pokličite na tel: 041 878 319 ali pišite na e-mail: miha.vidali@gmail.com

Petra Petravič; Foto: Planinsko društvo Domžale

Tagi