Tokrat na tržnici Sobota z zdravilnimi energijami

To soboto, 30. maja 2015, bo od 8. do 13. ure v okviru dogodkov Dobrodošli v Domžalah na prireditvenem prostoru pri tržnici potekala Zdrava sobota, na kateri se bodo predstavili številni ponudniki iz bližnje in daljne okolice, ki na tak ali drugačen način skrbijo za naše zdravje.

Zavod za založniško dejavnost Harlekin No. 1 z Brezovice pri Ljubljani bo predstavil dve novi knjigi. To sta Vodnik po zdravilnih energijah Slovenije je izšel lani jeseni in je bil kmalu razprodan, zdaj pa so na voljo dodatni izvodi knjige, in Vodnik po zdravilnih energijah 2. del, ki je izšel pred kratkim. Gre za več kot 350 zgodb na 650 straneh, opremljenih s tisoč barvnimi fotografijami o energijskih točkah, vodnih izvirih, solinah ter zdraviliščih, termah in toplicah.

V Domžalah se je bo predstavil tudi Zdravilni gaj Tunjice in sicer svoje zdravilne energije oz. energijske centre, poleg tega še živo vodo in zaščito proti negativnim sevanjem tungaj. Z Dragom Vrhovnikom se boste lahko pogovorili o tem, kako je odkril zdravilne energije v Tunjicah ali pa ga povprašali, kako svoje bivanjske prostore zaščititi pred negativnimi vplivi oziroma sevanji.

Terme Snovik bodo tokrat predstavile svojo poletno ponudbo, saj se vse bolj bliža kopalna sezona, pri njih in v njihovih apartmajih pa lahko preživite tudi letošnje počitnice. Poleg tega vas bodo seznanili z dodatno ponudbo in s številnimi prireditvami, ki jih pripravljajo v tem koncu Tuhinjske doline.

Manas, društvo za vzpodbujanje celovitega življenja, iz Malega Lipoglava bo predstavilo njihov energijski park, zdravilne stroje in piramide.

V Osredkah pri Dolskem v Občini Dol pri Ljubljani je Vrt zdravilnih rastlin, ki ga vodi in ureja Sabina Grošelj, prof. V Domžalah bo predstavila, kaj vse se dogaja na njenem lepo urejenem in negovanem vrtu, kakšna je njena ponudba izdelkov iz zelišč, kot so tinkture in čaji, poleg tega pa tudi ponudbo delavnic in predavanj.

Športno društvo KinVital iz Kamnika bo predstavilo trud za vsesplošno zdravje, promocijo gibanja ter opremljanja ljudi z veščinami za aktivno življenje KinVital misija.

Alternativa-zdravje, Dominik Vake, s.p. iz Radomelj bo predstavil Center masaž in alternativnih zdravilskih tehnik. To so terapevtske, protistresne in športne masaže, TUI-NA kitajska masaža, klasična tajska masaža, akupresura, poleg tega še ročna limfna drenaža, redne tedenske vadbe, kot so joga, tai chi, Qi gong in Wudang kung fu ter tečaji zdravilne meditacije v več stopnjah in tečaji različnih masažnih tehnik.

Dobrodošli na Zdravi soboti!

Avtor: Primož Hieng; Foto: Arhiv Domžalca
Komentarji uporabnikov
Tagi