PRESTAVLJEN na NEDELJO – En lep Poletni dan na Mažijevem griču

Zaradi neugodne vremenske napovedi, bo dogodek ‘EN LEP POLETNI DAN’, ki je bil sprva načrtovan za soboto, 22. julija 2023 PRESTAVLJEN na NEDELJO, 23. julija 2023. Prav lepo vabljeni na sproščujočo, ustvarjalno in dobrodelno nedeljo, v osrčje narave na Mažijev Grič ob Gradiškem jezeru, kjer bo potekal zanimiv in ustvarjalen dogodek, poimenovan En lep poletni dan. Organizatorka Alenka Lena Klopčič, lepo vabi vse, ki bi si radi malce umirili um in pobožali svojo dušo.

Dogodek se bo pričel z ajurvedskim čajem oz. pogovoru o ajurvedi – vedi o življenju – z Alenko Leno Klopčič, ki je opravila mednarodni ajurvedski podiplomski program na fakulteti Alma Mater in deluje kot ‘ajurvedsko-jungovska coachinja’, s sošolcem Janijem Šubicem pa bosta zainteresiranim udeležencem ponudila tudi možnost pulzne diagnostike in s tudi tem ‘mini ajurvedske obravnave’.

Ob 11.15 sledi joga z izjemno učiteljico joge Leo Avguštin, ki deluje pod blagovno znamko Wellea (ne pozabite na joga blazine!), po jogi pa boste ob 12.15 lahko ne le prisluhnili pogovoru z glasbenico Tinkaro Kovač, ki bo spregovorila o ‘negi grlene čakre’ in s tem o moči izražanja, ampak z njo tudi zapeli.

Ob 13.30 sledi še nekaj za dušo, in sicer delavnica oblikovanja gline s priznano ustvarjalko Dašo Kogoj, ki stoji za blagovno znamko Daša’s Pottery, soustanovila pa je tudi Studio Biskvit – studio za oblikovanje keramike.

Skoraj ves čas dogodka – med 10. in 14. uro – pa bo Maja Batista, ki ima v Domžalah studio Zlatobela, v katerem nudi zenovsko nego za naravno pomlajevanje obraza, izvajala ‘zen masažice’ obraza.

Ves čas dogodka bodo odprta tudi vrata showrooma Dobre energije (glinena hiška na vrhu Mažijevega griča), kjer so na voljo krasni izdelki ‘The Spirit of OM‘  in ročno pleteni izdelki z ‘Mavrične poličke

Dogodek ‘EN LEP POLETNI DAN’ je brezplačen, zbrani prostovoljni prispevki pa bodo namenjeni neprofitni organizaciji Lunina vila, katere glavno poslanstvo je zdravljenje in preprečevanje travm pri otrocih.

Organizatorka dogodka, Alenka Lena Klopčič se zahvaljuje Zavodu Vrba in sonce, ki je ponudil čudoviti prostor za ‘EN LEP POLETNI DAN’, in fotografu Siniši Kanižaju, ki bo dogodek tudi profesionalno fotodokumentiral.

Petra Petravič; Foto: Dobra energija

Tagi