Spremembe v organizaciji prevozov na progi Kamnik Graben – Ljubljana

Od torka 11. junija od 19h in do vključno 15. junija, se zaradi investicijskih del obetajo spremembe v organizaciji prevozov na progi Kamnik Graben – Ljubljana. Vlaki bodo vozili samo do/s postaje Ljubljana Šiška. Med postajo Ljubljana Šiška in glavno železniško postajo Ljubljana, bo na voljo avtobusna LPP linja SŽ Šiška-SŽ Kolodvor.

Zaradi investicijski del na železniški infrastrukturi bodo, v omenjenem obdobju, vsi vlaki na progi Kamnik Graben – Ljubljana vozili le do oziroma s postaje Ljubljana Šiška. Med postajo Ljubljana Šiška in glavno železniško postajo Ljubljana bo potnikom na voljo avtobusna LPP linija SŽ Šiška- SŽ Kolodvor.

Nekateri vlaki med Ljubljano in Kamnik Grabnom imajo zaradi prenove nadvoza železniške proge nad Dunajsko cesto že od januarja začetno/končno postajo Ljubljana Šiška. Med Ljubljano Šiško in glavno železniško postajo Ljubljana je na voljo prevoz z avtobusi Ljubljanskega potniškega prometa (LPP), linija SŽ Šiška-SŽ Kolodvor. Samo prihodnji teden od torka 11. junija po 19. uri in do vključno sobote 15. junija pa bo zaradi obsega del to veljalo za vse vlake na kamniški progi.

Podajamo vozne rede LPP linije SŽ Šiška-SŽ Kolodvor in obratno:

Povezave do lokacij avtobusnih postajališč LPP:

Podrobnejše vozne rede vlakov in posebnosti v prometu lahko preverite in spremljate v iskalniku voznega reda na www.slo-zeleznice.si, v spletnem centru za pomoč uporabnikom Pomoč uporabnikom in stanje v prometu – Slovenske železnice – Potniški promet (sz.si). Na voljo so vam tudi svetovalci na brezplačni telefonski številki 080 81 11 in na potnik.info@slo-zeleznice.si.

Nina Orehek, Foto: Slovenske železnice

Tagi