Snemanje oddaje Gostilna pr`Francet bo tokrat na Viru pri Domžalah

V Domu krajanov Vir bo v nedeljo, 15. maja 2016, med 13. in 20. uro potekalo snemanje oddaje Gostilna pr`Francet. Na snemanju oddaje bodo nastopili številni glasbeniki, ne bo manjkalo domačih društev, pijače, veselja in zabave. Lahko boste zaplesali in se družili z nastopajočimi in sodelujočimi društvi.

Pri snemanju oddaj Gostilna pr`Francet gre za niz razvedrilnih oddaj s tem imenom, ki jih vodi France Peternel. Oddaja je kolaž štirih tematik ki se največkrat lokalno prepletajo tako, da zajamejo večji del Slovenije. Gostilna Pr' Francet je v osnovi glasbena oddaja, ki jo produkcijska ekipa posname na terenu. Nato pa jih predvajajo v večjih regionalno poznanih televizijskih hišah.

V Domu krajanov na Viru, kjer bo v nedeljo, 15. maja 2016, med 13. in 20. uro potekalo snemanje kar petih oddaj, bodo nastopili številni glasbeniki in sicer: ansambel Vikija Ašiča, ansambel Zaka pa ne, Mladi Gamsi, Rusko Richie, ansambel Dolomiti, skupina Energija, skupina Turbo nova, skupina Amor, kvintet Event FS Skirca, Andreja Zaletelj, France in Krila, Leteči muzikanti, Moravška Mara in ljudske pevke KD Domžale, FS Trzinka, ansambel Žarek ter pisec besedil Bernard Miklavc.

Na snemanju ne bo manjkalo domačih društev, pijače, veselja in zabave. Lahko boste zaplesali in se družili z nastopajočimi in društvi.

Vstopnine ni! Vstop prost!

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Produkcija DGU
Tagi