Slovenska pop rock skupina Rock Partyzani kmalu v Kavarni Hiša

V prekrasnem ambientu Kavarne Hiša v Dobu pri Domžalah nadaljujejo s ciklom spomladanskih butičnih koncertov v romantičnem soju večernih luči. V četrtek, 25. maja 2023, ob 19.30 uri v goste prihaja slovenska pop rock skupina Rock Partyzani.

Rock Partyzani letos praznujejo dvajseto obletnico delovanja. Skupino sestavlja šest članov, idejni oče in vodja skupine pa je »El Comandante » Aleš Klinar – Klinči, poznan iz skupin Martin Krpan in Agropop. Skupina v tem jubilejnem letu poleg številnih nastopov pripravlja tudi nove avtorske skladbe.

Pred kratkim so odšli na Dolenjsko, kjer so združili moči z Ansamblom Novi spomini ter Mamo Manko in posneli novo skladbo – NARODNJAKI, ki je na družabnih omrežjih doživela veliko gledanost in izjemen uspeh. Zabavna skladba govori o večni slovenski glasbeni dilemi – ali bo današnja mladina segla po kitari in rock’n’rollu, ali se bo oprijela harmonike in veselic.V spotu nastopata tudi član skupine Vzrock – Nik Macedoni in legenda dolenjske plesne scene- D.J. Gajo

Lepo vabljeni v četrtek, 25. maja 2023 ob 19. 30 uri v prekrasen ambient Kavarne Hiša na še enega izmed butičnih koncertov, ki jih za letošnjo pomlad in poletje pripravljajo v romantičnem ambinetu kavarne, ki se nahaja v domačiji, zgrajeni v sredini 18. stoletja.

Vsi koncerti bodo izpeljani ne glede na vremensko napoved, zato si še pravočasno rezervirate vstopnice, ki so že naprodaj na tel. št.: 041 701 080 ali osebno v Hiši Kavarna, kjer lahko vstopnice tudi prevzamete.

Lepo vabljeni.

Avtor: Petra Petravič; Foto: Kavarna Hiša

Tagi