Skupaj ustvarimo Prijazni plakat

December je čas, ko se spomnimo drug na drugega, se obdarujemo in smo skupaj. Letošnji prazniki bodo drugačni od preteklih, kar pa še ne pomeni, da si med seboj ne moramo polepšati praznični dni.

V okviru dobrodelnega meseca so se v Združenju aktivnih FSD skupaj s Fakulteto za socialno delo, Resorjem za obštudijske dejavnosti ŠOU in Skupino Povezani odločili, da pripravijo dobrodelni projekt za domove starejših občanov z imenom Prijazni plakat.

Prijazni plakat je plakat s pozitivnim sporočilom, plakat, ki pritegne pogled in gledalca (bralca) spravi v dobro voljo. Stanovalci domov in socialnih zavodov so v primerih, ko se okužba pojavi, zares osamljeni in bi jim takšni plakati lahko polepšali kakšen trenutek,” so v povabilu k sodelovanju na dobrodelnem projektu zapisali v Združenju aktivnih Fakultete za socialno delo.

Vabijo vas, da pripravite plakat/e:

  • KAJ: Prijazni plakat, ki naj vsebuje lepo misel, risbo, šalo, spodbudne besede … bodite kreativni in domiselni. Prijazni plakat lahko izdelate na A4, A3 ali A2 format. Ne pozabite se podpisati.
  • KJE: Izdelane plakate pošljite na naslov: Univerza v Ljubljani, Fakulteta za socialno delo, Topniška ulica 31, 1000 Ljubljana
  • KDAJ: do 20. decembra 2020

Za kakršne koli dodatne informacije so na voljo na zafsd.info@gmail.com.

“Veseli bomo, če k sodelovanju povabite tudi vse tiste, za katere menite, da bi jih sodelovanje utegnilo zanimati. Verjamemo, da nam skupaj lahko uspe!”, so še zapisali v Združenju aktivnih Fakultete za socialno delo.

Miha Ulčar; Foto: Združenje aktivnih Fakultete za socialno delo

 

Tagi