Skupaj na poti 2017 – Dobrodelni koncert Župnijske karitas Domžale

Župnijska karitas Domžale je v lanskem letu obeležila 25-letnico delovanja, le-to pa je usmerjeno k dobrim delom. Vsa leta nudijo pomoč ostarelim, bolnim, osamljenim in pomoči potrebnim oziroma tistim, ki so se znašli v kakršnikoli stiski, bodisi v materialni, socialni ali duhovni. Ker je materialna stiska mnogih iz leta v leto več, že nekaj let zapored organizirajo tudi dobrodelni koncert poimenovan »Skupaj na poti 2017«. Letos bo koncert potekal v petek, 10. novembra 2017, s pričetkom ob 20. uri v Športni dvorani Domžale. Zbrana sredstva bodo namenjena za pomoč ljudem v stiski.

Dobrodelnemu koncertu Skupaj na poti se vsako leto odzovejo številni glasbeniki, ki obiskovalcem koncerta pričarajo lep glasbeni večer. Koncert pa ima dobrodelno noto, saj zbrana sredstva od obiskovalcev in donatorjev namenijo za pomoč ljudem v stiski. Na letošnjem dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v petek, 10. novembra 2017 s pričetkom ob 20. uri, bodo nastopili: ansambel Dori, Manca Izmajlova, ansambel Poljanšek, Manca Hribar, citrarke Notice in Češminke društvo Lipa U3ŽO, otroci vrtca Dominik Savio, družina Pirnat, Primož Križaj, ansambel Anžeta Šuštarja, Pushluschtae. Prireditev bo povezovala Mateja Feltrin Novljan.

Častna pokrovitelja: nadškof msg. Alojz Uran in Občina Domžale.
Glavni pokrovitelj: Lavaco podjetje za gradbeništvo in trgovino d.o.o.

Prodaja vstopnic: Cvetličarna Omers, Pekarna Kancilja, Župnijski urad Domžale in dve uri pred koncertom v preddverju hale Komunalnega centra Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: Arhiv Domžalca, Župnijska karitas Domžale
Tagi