Skupaj na poti 2016 – Dobrodelni koncert Župnijske Karitas Domžale

Župnijska Karitas Domžale tudi letos organizira dobrodelni koncert »SKUPAJ NA POTI 2016«, ki bo potekal v četrtek, 20. oktobra 2016, s pričetkom ob 20. uri v hali Komunalnega centra Domžale. Zbrana sredstva bodo namenjena za pomoč ljudem v stiski.

Župnijska Karitas Domžale vsako leto v Hali komunalnega centra Domžale organizira dobrodelni koncert »Skupaj na poti«, na katerega se odzovejo številni glasbeniki, ki obiskovalcem koncerta pričarajo lep glasbeni večer. Koncert pa ima dobrodelno noto, saj zbrana sredstva od obiskovalcev in donatorjev namenijo za pomoč ljudem v stiski.

Na letošnjem dobrodelnem koncertu, ki bo potekal v četrtek, 20. oktobra 2016, s pričetkom ob 20. uri, bodo nastopili: ansambel Stopar, Klapa Rožmarin, Veseli kristjani, ansambel Ideja, Mira in Anastazija Juvan, Marjeta Banko in Gal Juvan, Banda citrarska in Klemen Torkar, Godba Domžale, Katrinas, ansambel Domačini. Prireditev bo povezoval Marjan Bunič.

Prodaja vstopnic: Cvetličarna Omers, Pekarna Kancilja, Župnijski urad Domžale in dve uri pred koncertom v preddverju hala Komunalnega centra Domžale.

Avtor: Miha Ulčar; Foto: arhiv Domžalca, Župnijska Karitas Domžale
Komentarji uporabnikov
Tagi