Si za akcijo? Skupaj očistimo Domžale

Čistilna akcija

Zimsko spanje se počasi zaključuje in narava se počasi že prebuja. Z njo pa tudi ljudje, ki vedno bolj opažamo, da je čas, da moramo poskrbeti za našo okolico in očistiti naravo, preden vzcveti in nas obdari s tisočerimi odtenki. Dnevi postajajo daljši, razvajajo nas prijetnejše temperature, ki nas bolj in bolj vabijo, da svoj prosti čas izkoristimo v naravi. Da pa bi v njenih lepotah kar se da polno uživali, vas 9. marca vabimo na čistilno akcijo “Si za akcijo? Skupaj očistimo Domžale”.

S skupnimi močmi nam lahko uspe temeljito in hitreje očistiti nepravilno odloženih odpadkov in z izvedeno akcijo lahko prispevamo k bolj poglobljeni okoljski ozaveščenosti, dolgoročno pa tudi k spremembam in boljšim navadam ljudi. V veselje nam bo, če se nam boste na čistilni akciji pridružili tudi vi in nam pomagali k temu, da bo naš kraj še čistejši in lepši.

Odpadki postajajo vse večji okoljski problem, ki ga kot posamezniki sicer lahko rešujemo že na vsakodnevni ravni, a skupno delo in moč lahko doprineseta še veliko boljše rezultate in še bolj čisto okolico. “Si za akcijo? Skupaj očistimo Domžale” bo akcija v kateri bodo tudi letos vključene krajevne skupnosti, ki bodo v sodelovanju s krajani, društvi, šolami in podjetji prispevali k čistejši in lepši občini Domžale.

Na čistilno akcijo pridite primerno obuti in oblečeni. Udeležba na akciji je na lastno odgovornost. Organizatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitne poškodbe in nesreče pri akciji. Za rokavice, vrecke in malico bo poskrbljeno.
Kontaktne osebe so predsedniki krajevnih skupnosti po območjih, več na povezavi. 

Vabljeni, da se nam pridružite.

Avtor: Polona Mežnar; Foto: Občina Domžale

Tagi