S pomočjo hipnoze lažje do ciljev in premagovanja izzivov

Društvo AIA – Mladinski center Mengeš lepo vabi v petek, 17. februarja 2023, ob 17. uri na predavanje z naslovom “S pomočjo hipnoze lažje do ciljev in premagovanja izzivov”, ki bo potekalo v živo v prostorih mladinskega centra in preko Zoom aplikacije.

Ste se tudi vi že znašli v začaranem krogu, ko nikakor niste uspeli doseči svojih ciljev? Ciljev, ki so različni in se nanašajo na izboljšanje samozavesti? Na iskanje moči za spremembo v poklicnem ali osebnem življenju? Ste se tudi vi že spraševali, kak do bolj zdravega življenja, do izgube odvečnih kilogramov, do premagovanja stresa, do premagovanja blokad denarja ter težav s spanjem?

Jure Maučec, Hipnoterapevt, Business coach, ki je osredotočen na podjetniško in osebnostno rast, ter ima dolgoletne mednarodne izkušnje, kot coach, predavatelj in deluje tudi kot hipnoterapevt, bo na predavanju govoril o hipnozi in predstavil področja, kje vse jo lahko uporabljate. Kako vam lahko do uresničitve ciljev pomaga hipnoterapija. Odgovoril pa bo tudi na številna vprašanja.

  • Kako postaviti cilje po metodi SMART?
  • Kaj je hipnoza in kaj ni?
  • Področja delovanja hipnoterapije?
  • Kako jo uporabljati za »pospešek« poti do cilja!

Na koncu seminarja boste znali postaviti cilje in spoznali boste, kako lahko s pomočjo hipnoze pospešite doseganje ciljev v praksi. Predavanje je brezplačno, potrebna je predhodna prijava, ki jo opravite preko spletnega obrazca.

Petra Petravič; Foto: Društvo AIA – Mladinski center Mengeš

Tagi