Razpis za zbiranje predlogov za najboljše športnice, športnike, športne delavce ter društva občine Domžale v letu 2017

Tudi v začetku leta 2018 bomo podelili priznanja na področju športa. Priznanja športnikom in športnim delavcem, bomo letos izbirali po novih smernicah, ki smo jih pripravili skupaj s Strokovnim svetom Zavoda za šport in rekreacijo Domžale. Priznanje je nagrada in javno priznanje uspešnemu delu, mnogokrat tudi odrekanjem, vendar smo prepričani, da za tem stoji predvsem ljubezen do športa in dela, ki ga opravljate.

Pri tem pa, poleg športnic in športnikov, ne gre pozabiti tudi na ljudi iz ozadja. To so ljudje, ki so vedno prisotni in si zaslužijo priznanje za svojo aktivnost, ki vpliva na vse nas.

S ciljem javno predstaviti te osebnosti in društva, objavljamo razpis novih smernic za posredovanje predlogov, na podlagi katerih bodo izbranim, na zaključni slovesnosti, 14. 2. 2018, v Športni dvorani Domžale, ob bogatem kulturnem programu, podeljena priznanja. Prireditev bo vodil Domen Valič.

Prepričani smo, da je v množici uspešnih domžalskih športnic in športnikov, članov domžalskih športnih društev, tudi letos mogoče izbrati tiste, ki so v minulem obdobju največ prispevali k promociji športa, ne samo na občinskem, ampak tudi državnem in svetovnem nivoju.

Te športnike, športnice in športne delavce zagotovo najbolj poznate sami, zato je pred vami odgovorna naloga, da jih prepoznate, če je potrebno se na društvenem nivoju odločite za najožji izbor potencialnih prejemnikov priznanj ter jih vpišete na priloženi prijavni obrazec. Strokovni svet bo sprejel končne odločitve za podelitev priznanj tistim, ki so zaznamovali leto 2017. V pomoč pri izbiranju kandidatov so priložena tudi merila, ki imajo zapisane kriterije. Prosimo vas, da izpolnite vsa zahtevana polja, da bo delo potekalo hitreje, tudi zaradi prireditve, da bodo vaši izbrani kandidati imeli enakovredno pozornost kot ostali. Smernice razpisa za izbor, ki so navedene in opisane v pravilniku ter obrazec za prijavo se nahajata v spodnjih pripetih dokumentih.

Rok za oddajo prijav predlogov je 20. 1. 2018. Prijave pošljite izključno po elektronski pošti na naslov: info@sport-domzale.si

Športni pozdrav!

Uroš Križanič, direktor
Zavod za šport in rekreacijo Domžale

Tagi