Radomlje bodo kmalu dobile svojo prvo noč!

V Radomljah organizirajo dogodek, ki bo pod eno streho združil šport, glasbo, zabavo, druženje, skratka nekaj za vse okuse. Pripravljajo namreč dvodnevni dogodek, v katerega bodo poleg športnih aktivnosti združili še glasbene in plesne nastope, omogočili predstavitev dejavnosti okoliškim društvom, odstopili prostor za predstavitev dejavnosti lokalnim ustvarjalcem in obrtnikom ter še in še.

"Tako bomo poskrbeli za kulturni, umetniški, zabavni in športni program, kjer ne bo manjkalo stvari, ki nebi pritegnila vsakega izmed nas. Rodila ideja za Radomeljsko noč, ki bo prvič potekala 11. in 12. septembra 2015 v Športnem parku Radomlje, od letošnjega leta dalje pa tradicionalno v drugem septembrskem vikendu", pravijo v Nogometnem klubu Kalcer Radomlje.

Skozi oba dneva boste lahko spremljali tekmovanje v 24-urnem nogometu, vsak dan pa bo nekaj posebnega. Petek bo posvečen narodno zabavni zvrsti glasbe, saj vas bodo popoldan in zvečer zabavali Veseli muzikanti in Ansambel Jureta Zajca, priložnost za predstavitev pa bomo ponudili tudi neuveljavljenim posameznikom in narodno zabavnim ansamblom, ki bodo izbrani na razpisu.

Sobotno dopoldne bodo pričeli s plesnim in zabavnim programom, v katerega bodo vključena okoliška društva, katera se bodo predstavljala tekom dneva tako na odru, kot tudi na svojih predstavitvenih prostorih. Ob dogajanju bodo za pestro ponudbo poskrbeli tudi lokalni ustvarjalci, ki bodo lahko svoje izdelke ponujali na desetih stojnicah. Zabaven program bodo popestrili nastopi plesalcev iz Plesne šole Miki, DJ, ki bo skrbel za dobro voljo, nadejamo pa se tudi obiska Slona Bansija z Multimedijskega centra RTV Slovenija, ki bo razveselil naše najmlajše. "V popoldanskem času se bomo podali v Rock in Pop vode, saj bomo spremljali nastope treh lokalnih "bendov", ki bodo zbrani s pomočjo razpisa, glavna dogodka večera pa bosta nastop Vilija Resnika in Petkove Pumpe, s katerima bomo zaključili edinstveno dvodnevno prireditev, za katero verjamemo, da se bo v prihodnosti prijela in jo bodo obiskovalci z veseljem obiskovali", so še povedali organizatorji prve Radomeljskenoči.

Se vidimo v Športnem parku Radomlje 11. in 12. septembra! 

Avtor: Miha Ulčar; Foto: NK Kalcer Radomlje
Tagi